Confidenţialitate

NFT-uri în valoare de 1.7 milioane de dolari au fost furate de pe platforma OpenSea

CoolNews, Tech
share

Cofondatorul și CEO-ul OpenSea, Devin Finzer, a declarat că un hacker a păcălit 32 de victime pentru a semna un act care a autorizat transferul gratuit a NFT-urilor lor către atacator.

Potrivit Gizmodo, atacul a avut loc în timpul migrării OpenSea către noul său sistem de contract inteligent Wyvern, care a început vineri și urmează să fie finalizat până pe 25 februarie.

Devin Finzer a exclus site-ul OpenSea ca punct de origine al atacului. El a adăugat că interacțiunea cu un e-mail de la OpenSea nu a fost un vector pentru atac și că niciuna dintre victime nu a raportat că a făcut clic pe linkuri din e-mailuri suspecte.

Click-ul pe bannerul site-ului, semnarea noului contract inteligent Wyvern și utilizarea instrumentului de migrare a listelor OpenSea pentru a muta listele în noul sistem de contracte Wyvern au fost, de asemenea, considerate sigure.

Directorul de tehnologie al companiei, Nadav Hollander, a oferit și o descriere tehnică a atacului. Hollander a negat posibilitatea ca atacul să fie legat de migrarea către noul sistem de contracte Wyvern.

El a spus că „aceste acte rău intenționate” au fost semnate de victime înainte ca OpenSea să-și efectueze migrarea și „este puțin probabil să aibă legătură cu fluxul de migrație al OpenSea”.

Articole similare

Alina Eremia își transformă câinele într-un NFT

Alina Eremia este primul artist din România care experimentează Metaversul! Cântăreața a acceptat pr...

Subcarpați lansează „Mândra mea” și se pregătește să intre pe piața de NFT-uri

Subcarpați a lansat ieri o nouă piesă, „Mândra Mea”, alături de Beniamin Ambăruș și Ioana Milculescu...

Alex Parker a dus ”I want he money” (The Crypto Anthem) în Times Square (VIDEO)

Să faci o piesă despre criptomonede pare o idee bună, mai ales când toată lumea vorbește despre ele....