Confidenţialitate

Studiu în SUA: Persoanele care sunt vaccinate cu ambele doze NU mai transmit virusul

NEWS
share

Vești bune vin din Statele Unite. Persoanele vaccinate cu Pfizer sau Moderna (n.r. AstraZeneca încă așteaptă aprobarea în Statele Unite) nu transmit aproape niciodată virusul. Vestea vine de la directoarea CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor) din Statele Unite, care spune că, din studiile făcute până acum, îmbolnăvirea și transmiterea sunt stopate aproape total prin vaccin.

„Datele noastre de la CDC sugerează în prezent că persoanele vaccinate nu poartă virusul, nu se îmbolnăvesc, iar asta nu doar în testele clinice ci și în datele din lumea reală”, a afirmat Walensky în cadrul unui interviu acordat televiziunii MSNBC.

Aceasta mai spune, totuși, că vor mai face în perioada următoare un studiu larg, pentru a determina cu exactitate dacă rezultatele din primul studiu, la care au participat 4000 de lucrători în domeniul sănătății vor fi confirmate.

Din decembrie și până în martie, participanții la studiu s-au testat, săptămânal, pentru a vedea dacă sunt infectați cu noul coronavirus. Acesta a arătat numai 3 cazuri de infecții cu coronavirus în rândul celor vaccinați cu ambele doze

Articole similare

OMS: Nu este nevoie de vaccinare imediată împotriva variolei maimuţei

OMS nu crede că apariţia variolei maimuţelor în Europa şi America de Nord necesită vaccinări în masă...

Noi măsuri adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (DOCUMENTE)

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea numărul 50 privind propunerea adop...

România a modificat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat

Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată de autoritățile române.35 de state s...