Confidenţialitate

Studio Affairs lansează „Heart Drum”, feat. Zev – VIDEOCLIP

Muzică
share

„Am realizat instrumentalul piesei #HeartDrum la începutul anului trecut. Ideea a venit repede, ca majoritatea ideilor bune, dar nu găseam songwriter-ul perfect-până în momentul în care l-am întâlnit pe Zev și am început colaborarea. A completat energia instrumentalului prin linia melodică și versurile compuse, în așa fel încât am scăpat entuziasmați vechiul clasic românesc a match made in heaven :). Am văzut o chimie atât de bună între noi și Zev și am hotărât să continuăm colaborarea, iar rezultatele le veți auzi în viitorul apropiat. Există o cale simplă să va convingeți și voi de asta: apăsând play”, declară Studio Affairs.

În regia lui Silviu Mindroc, clipul a fost filmat în mai multe locații din România, atât pe malul mării, cât și pe un stadion, și subliniază lupta și pasiunea pentru iubire.

Studio Affairs este un duo format din doi DJ din România care au lansat numeroase remixuri. De-a lungul timpului, cei doi au lansat piese precum „ Fire Love”(feat. Joshua Ziggy) și „Get Lost With Me”(feat. Joshua Ziggy).

Articole similare

Faydee și Antonia lansează clipul piesei „Trika-Trika” - VIDEOCLIP

Faydee și Antonia lansează clipul piesei „Trika Trika”, o melodie care vorbește despre relațiile tox...

22 de ani de 3 SUD EST, marcați printr-o piesă despre prietenie - VIDEOCLIP

3 Sud Est a lansat luni „Prietenia”, piesă însoțită de un videoclip regizat de Iura Luncașu, filmat ...

AMI lansează videoclipul piesei „Tramvai” - VIDEO

AMI lansează videoclipul piesei „Tramvai” – o piesă care vorbește despre durerea care rămâne în inim...