Confidenţialitate

Studio Affairs lansează „Heart Drum”, feat. Zev – VIDEOCLIP

Muzică
share

„Am realizat instrumentalul piesei #HeartDrum la începutul anului trecut. Ideea a venit repede, ca majoritatea ideilor bune, dar nu găseam songwriter-ul perfect-până în momentul în care l-am întâlnit pe Zev și am început colaborarea. A completat energia instrumentalului prin linia melodică și versurile compuse, în așa fel încât am scăpat entuziasmați vechiul clasic românesc a match made in heaven :). Am văzut o chimie atât de bună între noi și Zev și am hotărât să continuăm colaborarea, iar rezultatele le veți auzi în viitorul apropiat. Există o cale simplă să va convingeți și voi de asta: apăsând play”, declară Studio Affairs.

În regia lui Silviu Mindroc, clipul a fost filmat în mai multe locații din România, atât pe malul mării, cât și pe un stadion, și subliniază lupta și pasiunea pentru iubire.

Studio Affairs este un duo format din doi DJ din România care au lansat numeroase remixuri. De-a lungul timpului, cei doi au lansat piese precum „ Fire Love”(feat. Joshua Ziggy) și „Get Lost With Me”(feat. Joshua Ziggy).

Articole similare

Videoclip de ultimă generație! A fost realizat pe iPad și a strâns peste 5 milioane de vizualizări î...

Deja este foarte clar pentru toată lumea că era videoclipurilor complexe, cu multe efecte și bugete ...

Ava Max a lansat videoclipul "EveryTime I Cry" (VIDEO)

Ava Max a lansat videoclipul "EveryTime I Cry" , la aproximativ o lună după ce promovase un lyric vi...

Liviu Teodorescu a lansat ”Pe curând” (VIDEO)

Liviu Teodorescu a lansat ”Pe curând”, iar piesa a intrat rapid în trending pe YouTube, fiind între ...