Confidenţialitate

Știai că poți folosi gratuit 7card@Home – cel mai mare hub de conținut video de sport și relaxare din România?

CoolNews
share

Dacă ai un telefon cu Android sau IOS e tot ce-ți trebuie ca să te bucuri de cel mai mare hub de conținut video de sport și relaxare din România. 7card@Home poate fi accesat gratuit, direct din aplicația 7card, disponibilă în Google Play sau App Store.

7card@Home oferă acces simplu și rapid la cea mai mare bază de activități pentru minte, trup și suflet, fiind disponibil publicului larg, fără abonament sau costuri suplimentare în această etapă. Utilizatorii au acces la o platformă cu zeci de videoclipuri și conținut variat, ce include antrenamente de sport, activități pentru copii, discuții despre motivație, echilibru și stare de bine, ateliere de magie și cărți de colorat.

Platforma 7card@Home vine în întâmpinarea celor ce doresc să își păstreze un stil de viață sănătos și facilitează accesul la diferite tipuri de seminare și cursuri practice în perioada de distanțare socială. În plus, ca experiența de utilizare să fie cât mai plăcută și mai ușor de pus în practică, unele activități vor putea fi urmărite live, direct în aplicație, cu posibilitate de a rula direct din telefon pe televizor.

7card@Home este cea mai mare platformă de conținut de antrenamente sportive, fiind o evoluție firească de creștere a businessului 7card. Contextul actual ne-a obligat să lansăm 7card@Home mai devreme decât estimam, însă întotdeauna am răspuns provocărilor și ne-am diferențiat prin capacitatea de adaptare și perseverență.

Ne bucurăm că suntem în continuare integratori de centre sportive și activități de wellbeing, dar și facilitatori pentru starea de bine a utilizatorilor. Accesul în platformă nu necesită abonament sau alte costuri suplimentare, însă este gratuit pentru o perioadă temporară, cât să putem fi de ajutor celor care stau acasă și care, acum mai mult ca oricând, ar trebui să fie constanți cu rutina de sport”, a declarat Andrei Crețu, antreprenor și co-fondator 7card.

Platforma 7card@Home este împărțită în patru secțiuni:

  • Sport@Home, cu antrenamente pentru toată lumea, explicate și exemplificate de antrenori super pasionați, pentru fiecare grad de dificultate. Sportul rămâne pilonul principal pentru platformă.
  • Relax@Home, unde zona de destindere se întâlnește cu cea de divertisment și oferă o paletă largă de activități de relaxare
  • Mindfulness@Home, care include conversații și exerciții pentru minte și spirit
  • Food@Home, unde urmează să fie încărcat conținut despre nutriție și rețete explicate pas cu pas

Articole similare

Signal anunță că adaugă servere noi pentru a restabili aplicația

Signal, aplicația spre care multe persoane s-au îndreptat după ce WhatsApp a anunțat o schimbare a p...

FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei a fost amânat

Marele Premiu de F1 al Australiei a fost amânat din cauza pandemiei. Etapa n-o să mai aibă loc în...

ITALIA: Elevii au ieșit în stradă să protesteze

În Italia, elevii sunt foarte supărați pentru că autoritățile au decis ca orele să se țină în contin...