Confidenţialitate

Start în forță la Arad Open Air Festival, cu Nervo, Anna Tur și Vanotek

CoolNews
share

Prima ediție a Arad Open Air Festival a început aseară cu un public numeros, pus pe distracție. Momente speciale și show-uri de lumini și lasere au completat atmosfera spectaculoasă creată de artiștii prezenți.  Nervo, Anna Tur, Jose Maria Ramon, Yousef, Subcarpați, Vanotek, Lamache și mulți alții  au transmis multă fericire, pasiune și energie pozitivă.

Ca de obicei, Subcarpați au vorbit despre bucuria de a se întâlni cu fanii din vestul țării, sentiment care s-a simțit în fiecare melodie, artiștii transmițând, ca de fiecare dată, pasiunea lor pentru underground folclor, într-un mod aparte. Energia s-a simțit la melodii precum “Să plouă” (Frații Grime), ‘84-‘85 sau Lăutar de București.

Îndrăgitul DJ de muzică electronică, Vanotek, a avut parte de o surpriză, cu ocazia zilei sale de naștere. Organizatorii și publicul l-au sărbătorit împreună, cu multe zâmbete și urări, dar și cu un tort aniversar. Artistul a mulțumit pentru surpriză făcând ceea ce-i place cel mai mult, adică transmițând pasiunea sa pentru muzică.

Nervo au reprezentat punctul culminant al serii, artistele fiind foarte entuziasmate de publicul din România cu care au avut o conexiune aparte. Cele două australience l-au transmis celor prezenți un mesaj în limba română: ”Bună seara, noi suntem Nervo. Noroc! Vă iubim! Mulțumim foarte mult.”

Anna Tur, unul dintre cei mai apreciați artiști din Ibiza, care a avut onoarea să închidă sezonul festivalier de pe insulă a pregătit un show deosebit, îmbinând o variantă de techno melodic cu house energic. Sound-ul unic, eleganța și divertismentul s-au întâlnit într-o experiență de neuitat în setul artistei.

Și scena ABC a avut parte de o atmosferă de poveste, care a culminat cu artistul francez Lamache. DJ-ul a oferit sutelor de oameni prezenți o mare varietate de ritmuri specifice muzicii techno, făcându-i să danseze câteva ora fără oprire.

La Captain Stage, artiști precum Radu M, Yousef și Jose Maria Ramon au avut parte de oameni entuziasmați de energia muzicii. Ritmate, vesele și, în același timp, atent alese, melodiile i-au făcut fericiți pe toți cei care și-au petrecut câteva ore la această scenă.

Festivalul continuă și astăzi, începând cu ora 16:30, cu ATB, Mahmut Orhan, Șuie Paparude, OCS, Neverdogs și mulți alții.

Articole similare

AOA2021: Arad Open Air își deschide porțile în perioada 13-15 august

Doar câteva zile au mai rămas până la festivalul care face ca Arad să fie Capitala distracției! A...

Arad Open Air Festival începe pe 13 august

Serbăm împreună cea de-a 5-a ediție Arad Open Air Festival! Între 13 și 15 aprilie, pe Aeroportul Ar...

Arad Open Air Festival 2020 va avea loc în iunie

Arad Open Air Festival va avea loc în perioada 26-28 iunie pe Aeroportul din Arad. Una dintre noutăț...