Advertisement
Advertisement

Arad Open Air Festival începe pe 13 august

Muzică
share

Serbăm împreună cea de-a 5-a ediție Arad Open Air Festival! Între 13 și 15 aprilie, pe Aeroportul Arad, va avea loc o nouă ediție Arad Open Air Festival.

Pregătește-te să experimentezi 3 zile magice alături de gașca ta: scenă live, multe zâmbete, poze, soare, scenă techno, prieteni, DJ party și artiștii tăi preferați într-un singur loc, pe tărâmul muzical AOA.

Condiții pentru participarea la AOA 2021

Având în vederea legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor pe timp de pandemie de COVID-19, pot participa la evenimente în aer liber următoarele categorii de persoane:

A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

B. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

C. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii evenimentului;

D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii evenimentului.

Pentru persoanele deținătoare de bilete care se încadrează în categoriile A, B sau C:

 • Deținătorul de bilete se prezintă în ziua evenimentului începând cu ora 14.00 la centrul de control aflat la intrarea în festival cu actele medicale doveditoare, în limba română sau limba engleză.
 • Personalul verifică documentele și semnalează voluntarului AOA2021 prezent în locație că solicitantul este în regulă.
 • Voluntarul AOA2021 îi aplică participantului o brățară de acces – controlCOVID (culoare galbenă, inscripționată – #staysafe) la încheietura mâinii.
 • Participantul se prezintă la punct acces festival conform programului anunțat. Accesul se face pe baza biletului (format electronic sau tipărit) și a brățării #staysafe . Doar unul dintre aceste elemente nu este suficient.
 • După verificarea biletului/abonamentului de acces Participantului Voluntarul AOA2021 îi aplică brățara acces festival

Pentru persoanele deținătoare de bilete care se încadrează în categoria D

 

Organizatorii vor amplasa un punct medical de testare rapidă la Aeroportul Arad, locația festivalului.

 • Deținătorul de bilete se pot prezenta în ziua festivalului începând cu ora 14.00 la centrul medical de testare rapidă de la locația festivalului.
 • Participantul va plăti la casierie costurile procedurii – 30 lei
 • Personalul medical îl testează cu un test rapid antigenic și comunică rezultatul testului după perioada de așteptare necesară. (eliberează adeverință)
 • Personalul medical semnalează voluntarului AOA2021 prezent în locație că participantul este în regulă (are test negativ).
 • Voluntarul AOA2021 îi aplică solicitantului o brățară de acces- controlCOVID-19 (culoare albă, inscripționată – #staysafe) la încheietura mâinii.
 • Participantul se prezintă la punct acces festival conform programului anunțat. Accesul se face pe baza biletului (format electronic sau tipărit) și a brățării #staysafe . Doar unul dintre aceste elemente nu este suficient.
 • După verificarea biletului/abonamentului de acces Participantului Voluntarul AOA2021 îi aplică brățara acces festival

(ATENȚIE)Participantul trebuie sa aibă asupra lui actul de identitate dar și actele medicale format electronic/tipărit în cazul unor verificări făcute de instituțiile abilitate. Important: odată scoasă de la mână, brățara se autodistruge și nu mai este valabilă pentru accesul la festival!

Brățara Albă #staysafe DAY1/DAY2/DAY3 – are valabilitate pentru 24 ore (o zi de festival)

 • Sunt valabile doar testele antigenice rapide efectuate la Punct Medical aflat la intrarea locației festivalului.
 • În cazul constatării unui rezultat pozitiv la testul rapid antigenic, solicitantului nu i se mai aplică brățara de acces. (Se recomandă, realizarea unui Test RT-PCR)
 • Personalul medical urmează procedurile legale de anunțare a autorităților medicale despre înregistrarea unui caz de COVID-19. Solicitantul nu va putea intra la festival și nici nu i se vor returna banii pe bilet. Cu toate acestea, poate transfera biletul unui alt participant.

Regimul de intrare al copiilor la festival (conform regulamentului AOA) – Control COVID-19

 • Fiecare persoană care intră la festival trebuie să dețină un bilet AOA valabil.
 • Minorii sub 10 ani au accesul gratuit în cadrul festivalului, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore.
 • Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani după ora 00:00 fără acordul părinților
 • (descarcă formularul privind ACORD U18-AOA)

Din punct de vedere epidemiologic, se aplică legislația în vigoare:

 • Copiii până la 3 ani inclusiv nu trebuie testați anti-COVID 19 și au acces la festival fără brățară acces control-COVID-19, după controlul certificatului de naștere la intrarea în festival; (document electronic/copie)
 • Copiii între 3 ani și 12 ani inclusiv trebuie să se înscrie într-una dintre categoriile B, C sau D descrise mai sus și urmează procedurile aferente;
 • Copiii peste 13 ani trebuie să se înscrie într-una dintre categoriile A, B, C sau D descrise mai sus și urmează procedurile aferente.

PRECIZĂRI

Brățările de acces control COVID-19 au elemente de siguranță și inscripționare specifice. Deținătorii de bilete/abonamente trebuie să parcurgă procedura control acces – COVID-19 și ulterior procedura control ACCES FESTIVAL.

Este valabil orice vaccin anti-COVID 19 în urma căruia s-a eliberat un adeverința de vaccinare sau certificat digital.

Imunizarea prin trecerea prin boală se dovedește cu documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maximum 14 zile anterior) sau prin verificarea bazei de date Corona-forms și pentru care au trecut cel puțin 14 zile de la data confirmării.

Articole similare

Festivalul de Film de la Cannes: 78 de ani de cinematografie de calitate

Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai prestigioase și celebre festivaluri de fil...

Două filme românești, incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Cannes...

Două filme românești au fost incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la...

INNA, pe scena festivalului Tecate Pa'l Norte din Mexic alături de Imagine Dragons, Kendrick Lamar, ...

INNA este în Mexic pentru a susține un concert în cadrul festivalului Tecate Norte, un eveniment gra...