Sportivii care participă la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing au primit prezervative, dar îmbrățisările sunt interzise

CoolNews, NEWS
share

Prezervativele vor fi disponibile pentru sportivi la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing din 2022, în timp ce măsurile stricte privind distanțarea socială vor fi aplicate în „zona delimitată” în care vor avea loc Jocurile.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Beijing au declarat pentru Reuters prin e-mail: „Toate unitățile olimpice vor oferi cantități adecvate de prezervative gratuit, la momentul potrivit, persoanelor care s-au înregistrat pentru a rămâne în zona delimitată.

Jurnaliştii care s-au cazat la hotelul Guizhou, care se află în zona delimitată, au găsit cinci prezervative ambalate individual și diferit, în fiecare cameră.Acestea au fost ambalate în plicuri de diferite culori, decorate cu imaginea unui felinar chinezesc.

Deși organizatorii nu au spus câte prezervative vor distribui, ei au spus anterior înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021 că plănuiseră să ofere aproximativ 150.000 de prezervative. Cu toate acestea, ei le-au mai spus sportivilor să le ia acasă, mai degrabă decât să le folosească în satul olimpic, din cauza regulilor de distanțare socială și a măsurilor de coronavirus.

Pentru a reduce răspândirea COVID-19, sportivii sunt instruiți să minimizeze interacțiunile fizice, cum ar fi îmbrățișările, bătăile de palmă, strângerile de mână, și să mențină o distanță socială de cel puțin doi metri față de ceilalți concurenți.

Jocurile vor avea loc între 4 și 20 februarie la Beijing și în orașul din apropiere Zhangjiakou, în interiorul unei zone delimitate care separă sportivii și alt personal al Jocurilor de public.

Articole similare

Macron vrea să le dea prezervative gratuite tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani

Prezervative gratuite pentru tineri în Franța. Vor fi disponibile în farmacii de anul viitor pentru ...

Regizorul fenomenului La Casa de Papel pregătește un nou serial inspirat de pandemie

Alex Pina, creatorul serialului La Casa de Papel, și-a reînnoit contractul cu Netflix și lucrează de...

O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din Sibiu, apoi le-a pus pe r...

Anchetă la Sibiu, după ce pe o rețea de socializare au apărut imagini cu o tânără care s-a filmat în...