Sore și Tudor (Fly Project) își sărbătoresc ziua lansând piesa ”Lasă-mă să-i spun” (VIDEO)

Muzică
share

Sore și Tudor Ionescu își sărbătoresc ziua de naștere lansând o primă piesă împreună.

Deși născută în 1989, după perioada de glorie a genului disco în muzica internațională, Sore are amintiri marcante și legături strânse cu acest curent muzical.

„Mama asculta foarte multă muzică up-tempo, făcea mixtape-uri pentru mașină. Ce vremuri cool, atunci când mă gândesc la disco, exact la mama îmi fuge gândul. Cum avea ea părul scurt, cu o șuviță blondă, jachete oversized și cum dansa la toate zilele de naștere, era în centrul atenției mereu.

Altfel, piesa definitorie cu influențe disco din amintirile mele, din perioada aceea, este Whitney Huston – I wanna dance with somebody. Și mi se pare că avem multe în comun cu starea piesei aceleia”, își amintește Sore.

Obișnuit să dea startul celor mai tari petreceri, în țară și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, și să nu lase oamenii să stea jos la concertele Fly Project, Tudor a simțit din prima că direcția piesei este una bună.

“M-a sunat Sore într-o zi și mi-a zis că ar vrea să facem o piesă împreună. Mi s-a părut o idee faină. Sore este un artist și un om foarte mișto, așa că am zis da. Am lucrat la piesă alături de echipa de la HaHaHa și pot spune că sunt foarte mulțumit de ce a ieșit. Este altceva față de ce am făcut până acum pentru repertoriul Fly Project, iar asta-mi place cel mai mult”, spune Tudor Ionescu.

Articole similare

Început de an spectaculos pentru Fly Project! Piese cu miliarde de vizualizări și concerte în toată ...

Fly Project a cucerit lumea întreagă și numai anul trecut a depăşit 25 de miliarde de vizualizāri cu...

[BREAKFAST] Un bărbat și-a sărbătorit cea de-a 100-a aniversare la un cunoscut lant de fast food

Un bărbat din Virginia de Vest, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial și-a sărbătorit vineri ...

Bitză și Sore ne reamintesc că viața este ca un film cu remake-ul “Un actor grăbit”

Într-o lume în care adesea simțim că jucăm rolul unui actor grăbit, Bitză și Sore vin să oprească ti...