Confidenţialitate

Sore și Tudor (Fly Project) își sărbătoresc ziua lansând piesa ”Lasă-mă să-i spun” (VIDEO)

Muzică
share

Sore și Tudor Ionescu își sărbătoresc ziua de naștere lansând o primă piesă împreună.

Deși născută în 1989, după perioada de glorie a genului disco în muzica internațională, Sore are amintiri marcante și legături strânse cu acest curent muzical.

„Mama asculta foarte multă muzică up-tempo, făcea mixtape-uri pentru mașină. Ce vremuri cool, atunci când mă gândesc la disco, exact la mama îmi fuge gândul. Cum avea ea părul scurt, cu o șuviță blondă, jachete oversized și cum dansa la toate zilele de naștere, era în centrul atenției mereu.

Altfel, piesa definitorie cu influențe disco din amintirile mele, din perioada aceea, este Whitney Huston – I wanna dance with somebody. Și mi se pare că avem multe în comun cu starea piesei aceleia”, își amintește Sore.

Obișnuit să dea startul celor mai tari petreceri, în țară și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, și să nu lase oamenii să stea jos la concertele Fly Project, Tudor a simțit din prima că direcția piesei este una bună.

“M-a sunat Sore într-o zi și mi-a zis că ar vrea să facem o piesă împreună. Mi s-a părut o idee faină. Sore este un artist și un om foarte mișto, așa că am zis da. Am lucrat la piesă alături de echipa de la HaHaHa și pot spune că sunt foarte mulțumit de ce a ieșit. Este altceva față de ce am făcut până acum pentru repertoriul Fly Project, iar asta-mi place cel mai mult”, spune Tudor Ionescu.

Articole similare

La mulți ani, Cristi Stanciu!

Cristi Stanciu este sărbătoritul zilei de 21 februarie! Știe tot ce mișcă în muzică și urmărește vot...

Sore și DJ SAVA au colaborat pentru prima dată și au lansat "I’m Gonna Miss You"

Sore și DJ SAVA au colaborat pentru prima dată și au lansat "I’m Gonna Miss You", un single cu versu...

La mulți ani, Wikipedia! De câți ani căutăm chestii pe pagina asta

De 20 de ani, dacă îți vine să crezi! Pe 15 ianuarie 2001 apărea Wikipedia, enciclopedia online l...