Început de an spectaculos pentru Fly Project! Piese cu miliarde de vizualizări și concerte în toată lumea. Ce urmează

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Fly Project a cucerit lumea întreagă și numai anul trecut a depăşit 25 de miliarde de vizualizāri cu cea mai iubită piesă, Toca Toca.

După turneul internațional de anul trecut, încheiat în Egypt, Fly Project a reușit să ajungă în topul celor mai virale piese din România pe TikTok cu Copacabana, un nou hit ce a ajuns pe radiourile din Japonia, Spania, Mauritius, Thailanda, Canada, Grecia și multe alte țări în care muzica artistului român ajunge constant în topuri și în cluburi.

“Mă face fericit orice fel de feedback de la public, iar TikTok este o platformă în  care putem vedea foarte rapid ce îi place publicului larg și ce nu. Sunt onorat că muzica mea a ajuns din nou în vârful preferințelor oamenilor, că o aleg ori de câte ori au ocazia și că le transmite emoție, stare de bine” spune Tudor.

Copacabana strânge în continuare milioane de vizualizări și utilizări pe toate platformele sociale și muzicale, iar Fly Project a început deja pregătirile pentru noul turneu internațional – MagiX.

Tudor Ionescu (Fly Project) poate fi văzut de luni, 5 februarie, și în cea mai nouă producție Antena 1, reality show-ul fenomen “Power Couple”, unde participă alături de soția lui, Anamaria.

Articole similare

FLY PROJECT lansează cea mai sexy piesă a momentului! Ascultă „Morenita” chiar aici

Hit după hit, piesele Fly Project cuceresc toată lumea, din cele mai îndepărtate colțuri și până în ...

Lidia Buble și Fly Project lansează piesa „Oh La La”, un single super hot și efervescent

Lidia Buble, artista ce a cucerit, atât publicul din România, cât și cel internațional, alături de F...

Cu Fly Project toată România dansează Don Reggaeton

Don Reggaeton este dansul anului 2023. Tudor de la Fly Project îl dansează în videoclipul piesei Don...