Cu Fly Project toată România dansează Don Reggaeton

CoolNews, Muzică
share

Don Reggaeton este dansul anului 2023. Tudor de la Fly Project îl dansează în videoclipul piesei Don Reggaeton, alături de cinci dansatoare cu mișcări extrem de sexy.

Fly Project a rupt orice barierã de timp și spațiu și orice piesă lansează devine hit, în România și în foarte multe alte țări, dând startul celor mai tari petreceri și strângând milioane de vizualizări.

După un an plin cu muzică, reluarea concertelor și a unui turneu internațional, Fly Project lansează, la începutul lui 2023, piesa Don Reggaeton, o piesă plină de culoare, de ritm și bucurie.

“Don Reggaeton e piesa-n care uităm de noi, aia grinch, posomorâți sau îngândurați, și ne regăsim pe noi, aia faini, oricând gata să ne “urcăm pe mese”, să petrecem pe bune. E o piesă care m-a bucurat încă din studio, de când am început să lucrăm la ea și mă bucură-n continuare la fel de tare, iar ăsta-i semn bun, având în vedere că sunt un om care se plictisește foarte repede de lucruri și vrea tot timpul chestii noi. Așadar, Don Reggaeton aduce bucurie, într-un context în care avem nevoie de ea,” spune Tudor despre noua sa piesă.

Videoclipul, filmat pe chromă, are ingredientele de succes Fly Project: ritm, accente sexy, femei frumoase, culoare și multă mișcare, dans, fiind totul foarte dinamic, în acord perfect cu piesa.

“Am mai lucrat cu aceeași echipă, de la NGM, pentru videoclipul Millerba, ne-am potrivit ca viziune și stare și iată că am ales să lucrăm din nou împreună. Nu am mai filmat de ceva timp pe chromă, dar îmi place că ai libertate, poți să te joci și să fii creativ” completează Tudor despre videoclipul piesei Don Reggaeton.

 

Piesa se lansează simultan în toată lumea, pe toate platformele muzicale și magazinele digitale, fiind disponibilă de astăzi.

Articole similare

Început de an spectaculos pentru Fly Project! Piese cu miliarde de vizualizări și concerte în toată ...

Fly Project a cucerit lumea întreagă și numai anul trecut a depăşit 25 de miliarde de vizualizāri cu...

FLY PROJECT lansează cea mai sexy piesă a momentului! Ascultă „Morenita” chiar aici

Hit după hit, piesele Fly Project cuceresc toată lumea, din cele mai îndepărtate colțuri și până în ...

Lidia Buble și Fly Project lansează piesa „Oh La La”, un single super hot și efervescent

Lidia Buble, artista ce a cucerit, atât publicul din România, cât și cel internațional, alături de F...