Confidenţialitate

”Sonic the Hedgehog”, pe prima poziţie, a doua săptămână la rând, în box-office-ului nord-american

CoolNews, Filme
share

Filmul de aventuri „Sonic the Hedgehog” se menţine în fruntea box-office-ului nord-american în acest weekend, urmat de „The Call of the Wild„, o nouă adaptare a celebrului roman de Jack London.

Lansat weekendul trecut, lungmetrajul dedicat ariciului grupului japonez Sega, unul dintre cele mai cunoscute personaje de jocuri video din lume, a obţinut încasări de 26,3 milioane de dolari de vineri până duminică în Statele Unite şi Canada, în timp ce veniturile sale cumulate au ajuns la 106,6 milioane de dolari.

În pofida recenziilor preponderent negative, versiunea Walt Disney a „The Call of the Wild„, cu Harrison Ford şi Omar Sy în rolurile principale, intră pe locul al doilea în primul weekend de prezenţă pe marile ecrane. Acest film pentru copii, care combină efectele speciale cu peisajele grandioase, povesteşte aventurile câinelui Buck în timpul goanei după aur din Canada şi Alaska, având încasări de 24,8 milioane de dolari în weekend.

În urma sa, în cădere un loc, regăsim „Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn„, un film inspirat din universul DC Comics cu Margot Robbie în rolul principal, ajuns pe poziţia a treia. Pelicula, un spin-off al „Suicide Squad” (2016), a avut încasări de 7 milioane de dolari în weekend şi de 72,5 milioane de dolari de la lansarea sa în urmă cu trei săptămâni.

Articole similare

Care e comedia care s-a menținut și week-endul ăsta pe primul loc în box office

Comedia "The Croods: A New Age" se menține pe primul loc în box-office-ul nord-american. Producți...

La ce filme s-au uitat americanii în primul weekend din 2021

„Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins și lansat de Crăciun în unele săli de cinema și pe HBO...

Filmul "Monster Hunter" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul "Monster Hunter" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. A avut încasări d...