Confidenţialitate

SocialPedia are o nouă ediție pe 10 martie, în București

CoolNews
share

Ediția a 18-a SocialPedia, singura conferință lunară de social media din România, are loc pe 10 martie, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh din București. Speakerii acestei ediții sunt: Valentin Pintilescu – Development Manager LooLoo Kids & TraLaLa, Marian Ionescu, Mihai Alexandru Hash și Georgiana Ionescu – Creatori de conținut.

“Conținutul video este prezentul și viitorul” – auzim din ce în ce mai des. Dovadă stau creatorii de conținut de pe YouTube care produc clipuri video săptămânal pentru comunitățile lor. În luna ianuarie 2020, în România existau 866.720 utilizatori de YouTube, dintre care 39.107 cu activitate vizibilă de-a lungul timpului și 15.019 care au publicat cel puțin un video sau un comentariu. Au generat 111.634 clipuri video și peste două milioane de comentarii, conform raportului Zelist.

Video marketingul este și o componentă vitală a oricărei strategii de conținut pentru branduri. Un clip bine realizat, cu potențial de viralizare, poate ajunge mult mai ușor la publicul ținută.

La SocialPedia se va discuta despre toate aceste lucruri împreună cu invitații SocialPedia 18, care vor încerca să răspundă la întrebări precum:

– Cum te ajută video marketingul să îți îndeplinești obiectivele de business?

– E bine să faci video intern sau să externalizezi?

– Unde este locul influencerilor în strategia de video marketing?

– Cum aleg brandurile ce clipuri video să facă, cu cine și pe ce platformă?

– Cine se uită la vloguri în România și de ce?

“Există o tendință vizibilă a brandurilor de a produce mai mult conținut video, fie propriu, fie cu ajutorul influencerilor și creatorilor de conținut. O strategie bună de video marketing poate avea rezultate foarte bune, de aceea ne-am gândit că este necesar să abordăm și acest subiect.”, declară organizatorii evenimentului.

În prima parte, organizatorii au pregătit două prezentări tip studiu de caz urmate, în a doua parte, de o dezbatere pe același subiect. Astfel, participanții vor avea parte de și mai multă informație aplicată.

Biletele sunt disponibile online și pot fi cumpărate aici:   http://bit.ly/BileteSocialPedia18

Articole similare

Seria de party-uri Power Brunch se întoarce pe 7 martie cu o nouă ediție

Interzis, dar o delectare pentru simțuri, complex și incitant. Vrei să fii acolo și să te bucuri de ...

SocialPedia are o nouă ediție pe 10 martie, în București

Ediția a 18-a SocialPedia, singura conferință lunară de social media din România, are loc pe 10 mart...

New Social Media – Podcast și TikTok la SocialPedia 7

Noul tablou New Social Media – Podcast și TikTok - este subiectul noului eveniment SocialPedia, sing...