Confidenţialitate

Snapchat a dat-o din nou în bară și i-a cerut scuze Rihannei

Celebrități, CoolNews
share

Ghinionul se ține scai de aplicația Snapchat. De data aceasta personajul principal în poveste este Rihanna și momentul de violență domestică dintre ea și Chris Brown.

Utilizatorii aplicației au fost întrebați pe cine ar dori să lovească în cadrul unui joc numit ”Would You Rather”, care îi înfățișa pe Rihanna și pe Chris Brown.

 

Cântăreața s-a arătat dezgustată de această întâmplare și i-a acuzat pe cei de la Snapchat că își bat joc de o problemă delicată.
Ea a subliniat că declarația ei nu are ca scop abordarea ”sentimentelor personale”, ci mai degrabă o încercare de a apăra victimele violenței domestice, care ar putea fi afectate de astfel de momente.

”Ați cheltuit bani pentru a anima ceva care ar aduce rușine intenționat victimelor violenței domestice și ați râs de asta (…) Nu este vorba de sentimentele mele, pentru că nu prea mai am, ci despre toate femeile, copiii și bărbații care au fost victime ale violenței domestice în trecut și mai ales despre cei care nu au reușit încă să scape dintr-o astfel de situație … ne-ați dezamăgit! Să vă fie rușine.”

Reprezentanții Snapchat i-au cerut scuze public Rihannei și au anunțat că jocul video, care nu este direct afiliat cu aplicația social media, a fost eliminat de pe platformă.

”Acest anunț este dezgustător și nu ar fi trebuit să apară niciodată în serviciul nostru. Ne pare rău că am făcut greșeala teribilă de a permite acest lucru prin procesul nostru de revizuire. Încercăm să aflăm cum s-a întâmplat acest lucru, pentru a ne asigura că nu se mai întâmplă niciodată”, au declarat managerii Snapchat pentru Hollywood Reporter.

Deși jocul nu mai este pe aplicație, capturile cu anunțul au făcut înconjurul Internetului și au primit multe critici.

Momentul de violență domestică dintre Chris Brown și Rihanna a avut loc în 2009, pe vremea când erau împreună.

Artistul a pledat vinovat în procesul intentat de cântăreață și a primit 5 ani de probațiune.

De curând, Snapchat a avut de suferit în urma unui  tweet postat de Kylie Jenner.

Articole similare

Rihanna, fotografiată cu vânătăi pe față

Fanii Rihannei au luat-o razna în weekend, fiindcă pe net au apărut mai multe poze cu Riri care se p...

Muzicienii solicită reforma poliției din New York

Rihanna, Ariana Grande și Billie Eilish au semnat o scrisoare deschisă care solicită reforma poliție...

RIHANNA SE ALATURA MISCARII BLACK LIVES MATTER

O rochie roz, marca ASAI, făcută faimoasă de Rihanna, va fi scoala la vânzare pentru prima dată, pen...