Simona Halep, testată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open 2022. Sportiva a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului

CoolNews, NEWS
share

Simona Halep a picat un test anti-doping la US Open 2022. Sportiva a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. 

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la o substanță denumită Roxadustat – într-o cantitate mică – este cel mai mare șoc din viața mea.

Întreaga mea carieră, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin cap și este complet împotriva valorilor mele, valori în baza cărora am fost educată.

Să mă confrunt cu o astfel de situație mă face să mă simt confuză și trădată. O să lupt până la capăt pentru a doved că nu am luat niciodată, cu bună știință, substanțe interzise și știu că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală.

Nu este vorba despre titluri și despre bani, ci despre onoare și despre o poveste de dragoste pe care am construit-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Simona Halep va juca astăzi la Trophee Clarins împotriva americancei McCartney Kessler

Meciul Simonei Halep de la Paris, în cadrul turneului Trophee Clarins (WTA 125), amânat ieri din cau...

Simona Halep schimbă regulile tenisului mondial! Ce modificări a adus românca

Asociația WTA a început să-și revizuiască regulile, iar acest lucru ar putea permite jucătoarelor ca...

Simona Halep, învinsă de Paula Badosa la revenirea în circuitul WTA: „Ziua de azi se va simți mereu ...

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis într-un mod impresionant, în primul său meci după o pauză...