Încă un wild card pentru Simona Halep. Sportiva este așteptată să joace din nou

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Daniel Dobre, directorul turneului de tenis Iași Open, un eveniment de categorie WTA 250 ce se va desfășura în iulie la Baza Ciric din Iași, a dezvăluit că organizatorii intenționează să ofere un wild card Simonei Halep.

În cadrul unei conferințe de presă susținute joi, Daniel Dobre a subliniat că turneul de la Iași a fost promovat de la nivelul WTA 125 la WTA 250. Această avansare aduce cu sine premii mai substanțiale, atragerea unor jucătoare mai bine clasate în ierarhia mondială și o vizibilitate sporită pentru competiție.

„Din punctul meu de vedere, a avea un astfel de turneu înainte de Olimpiadă, pe zgură, înseamnă că sigur vom avea jucătoare foarte bune. Vreau să o aduc pe Simona Halep şi are un wild card pregătit. Şi sperăm să fie acolo. Pe lângă jucătoarele consacrate, Irina Begu, Ana Bogdan, Jacqueline Cristian, Gabi Ruse, Monica Niculescu, care va veni la dublu, ca şi anul trecut, avem jucătoarele tinere care au început să confirme, Anca Todoni sau Miriam Bulgaru. Deci, la fete, clar vom avea cele mai bune jucătoare din România, plus jucătoare din, sper eu, primele 50, poate chiar mai sus, care vor dori să pregătească cât mai bine Olimpiada de la Paris, care va fi pe zgură”, a spus Daniel Dobre.

Turneul de la Iași va oferi 250 de puncte în clasamentul WTA, iar premiile totale vor ajunge la 260.000 de dolari. Meciurile vor avea loc între 21 și 26 iulie la Baza Ciric din Iași, care urmează să fie modernizată.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Mbappe: „Nu am făcut suficient pentru a ajunge în finală”. Căpitanul Franței recunoaște superioritat...

Căpitanul echipei naționale de fotbal a Franței, Kylian Mbappe, a recunoscut superioritatea selecțio...

Vremea ploioasă împinge finala de dublu mixt la Wimbledon până duminică

Într-o decizie luată din cauza vremii nefavorabile, organizatorii turneului de la Wimbledon au anunț...

EURO 2024. Selecţionerul Franței, răspuns pentru un ziarist suedez înaintea meciului cu Spania: „Dac...

„Dacă vă plictisiţi, uitaţi-vă la altceva” – este răspunsul oferit de selecţionerul Franței, Didier ...