Confidenţialitate

Sickotoy feat. Roxen lansează piesa „You don’t love me”

Muzică
share

Sickotoy lansează piesa „You don’t love me”, o melodie cu un vibe fresh, ritmată și o linie melodică ce rămâne în minte și influențe orientale. Pentru această piesă, Sickotoy a colaborat cu Roxen, o prezență nouă în peisajul muzical, cu o voce memorabilă și un timbru vocal aparte.

Sickotoy a lansat melodia „Addicted” în urmă cu 3 luni și a cumulat peste 7 milioane de vizualizări, fiind extrem de difuzată și apreciată atât în țară, cât și peste hotare. Piesa a fost licențiată în Rusia, CIS, Turcia si Grecia. „Addicted” s-a clasat pe locul 1 în topul Shazam România, pe poziția 19 în topul Shazam Bulgaria și pe locul 104 în topul Shazam Rusia.

Sound-ul aparte și vibe-ul piesei au fost apreciate și la radio, cu o prezență de 12 săptamâni în top 5 Media Forest România, cea mai înaltă poziție atinsă fiind #3. Pe plan internațional, piesa se regăsește pe poziția 3 in New Proposals Radio Dance Top 10 la The Voice Radio Bulgaria, #18 la Top 30 NRJ Russia, #25 la top 50 Like FM Russia, #19 la Top Radio Record Russia.

Articole similare

Ce a declarat Roxen după ce a aflat că va reprezenta România la Eurovision 2020

Tânăra Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020. Roxen s-a născut la Cluj, cântă de la vârs...

Cine e Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020

Roxen va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2020. Roxen s-a născut la Cluj, cântă de l...

Roxen este propunerea României la Eurovision 2020

Roxen, o apariţie surprinzătoare în peisajul muzical, s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ...
X