Confidenţialitate

Sezonul 3 al serialului ”Sex Education” se lansează în Septembrie – VIDEO

Filme
share

„Sex Education” se întoarce pe micile ecrane din 17 septembrie, pe Netflix! Începe școala deci era de așteptat. Fanii serialului așteaptă episoade noi de mai bine de un an dar se pare că pandemia nu a ținut cu ei. În articolul acesta am strâns pentru tine toate informațiile pe care le avem până acum. Dacă nu ești la zi cu episoadele mai bine te oprești aici. E posibil să mai scăpăm și câte un spoiler, ne cerem scuze în avans.

 

Deși filmările au început încă din februarie 2020, totul s-a amânat până în septembrie și se pare că la un an distanță, noul sezon este gata de a fi lansat. Povestea merge mai departe iar noi am aflat câteva detalii despre ce ar urma să se întâmple.

În acest nou an școlar, Otis are parte de experiențe sexuale ocazionale, Eric și Adam au, oficial, o relație, iar Jean așteaptă un copil. Hope, noua directoare a școlii (interpretată de Jemima Kirke), încearcă să readucă spiritul excelenței la Moordale, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și încă mai plutește în aer amenințarea unui mesaj vocal rătăcit. Pregătește-te pentru angajamente, fenomene bizare, prăjituri care amintesc de organele sexuale și pentru mult mai multe momente cu doamna Groff.

Dar asta nu e tot! Se pare că și distribuția filmului se marește. Printre noii actori ai acestui sezon se numără Jason Isaacs care îl interpretează pe Peter Groff, fratele mai mare al domnului Groff, mai de succes, dar nu foarte modest; artistul și compozitorul, Dua Saleh, care se alătură distribuției în rolul de debut, interpretând personajul Cal, primul/prima student/a nonbinar/ă de la Moordale; și Indra Ové, care o interpretează pe Anna, mama adoptivă a lui Elsie.

 

Septembrie ne va aduce și alte sezoane noi din seriale celebre.  Stai aproape 😉

 

 

Articole similare

EXCLUSIV Joe Keery (Stranger Things) interviu pentru Virgin Radio Romania: „Nu voi uita niciodată ac...

Un tribut adus filmelor clasice din anii '80 care au captivat o întreagă generație, STRANGER THINGS ...

Netflix transformă serialul Squid Game într-un reality show cu un premiu fabulos!

SquidGame, serialul sud-coreean care a făcut furori la nivel mondial la finalul anului trecut, se pr...

[FOTO] Bradley Cooper este din nou rezigor. Primele imagini de pe platourile de filmare Maestro

Maestro spune complexa poveste de dragoste dintre Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bern...