Serialul Suits revine în luna martie, dar se desparte de două personaje importante – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Veste bună pentru fanii celebrului serial cu avocați Suits. A doua jumătate a sezonului 7 va fi difuzată începând cu data de 28 martie și se va încheia cu un epusod de două ore pe 25 aprilie. O altă veste bună pentru fani e că USA Network și Universal Cable Productions au decis să aloce fonduri și pentru un viitor sezon 8 al seriei.

Vestea proastă însă e că în ultimul episod din sezonul 7 vom fi martorii ultimei apariții a personajelor Mike Ross (Patrick J. Adams) și Rachel Zane (Meghan Markle). Dacă în cazul lui Meghan Markle se cunoaște motivul pentru care părăsește serialul (s-a logodit cu Prințul Harry și se vor căsători pe 19 mai) în cazul lui Patrick J. Adams nu știm de ce nu va mai face parte din distribuție.

„După șapte sezoane, Suits rămâne unul dintre cele mai populare seriale ale USA Network. Deși de abia așteptăm să începem filmările pentru sezonul 8, ne va fi foarte dor de Patrick și Meghan. Le suntem recunoscători pentru tot ce au făcut pentru acest proiect.” spune Chris McCumber, președinte al NBC Universal Cable Entertainment.

Articole similare

Așa au arătat repetițiile pentru nunta regală - GALERIE FOTO

Cuplul momentului a trecut ieri prin emoțiile repetițiilor de dinainte de nuntă. Ceremonia a avut...

Elton John va cuceri scena la nunta regală

Istoria cântărețului cu prințesa Diana, prințul Harry și întreaga casă regală i-a adus lui Elton Joh...

Tatăl lui Meghan Markle nu va putea participa la nunta regală

Tatăl viitoarei prințese nu o va putea conduce spre altar sâmbătă, după ce a suferit un atac de cord...