Selena Gomez: ”Iubesc să gătesc. Nu sunt grozavă la asta, dar îmi place să…”

Celebrități, CoolNews
share

La 3 ani după ce Selena Gomez a fost în Australia, ediția Vogue din această țară a realizat un amplu pictorial cu artista, reluând într-un interviu mai multe teme sensibile, inclusiv despre sănătatea ei,  carieră, bărbați, carantină și muzică.

În interviul acordat Vogue, Selena Gomez își arată speranța că pandemia ne-a învățat să prețuim mai mult viața. ”Sper că oamenii înțeleg cât de fragilă este viața, dar și cât de frumoasă este în același timp”.

În prezent, Selena Gomez lucrează pentru al treilea sezon al show-ului culinar ”Selena + Chef” pentru platforma HBO Max. Ea a mărturisit că nu se vedea gătind vreodată, cu atât mai mult realizând un show pe această temă, dar, iată, acum este deja la al treilea sezon.

”Nu am crezut că voi face vreodată ceva de genul ăsta. Dar, în timpul carantinei, am fost ceva de genul: Ce ar fi dacă ar fi ceva ce aș putea face în lumea asta și să facă oamenii să râdă sau să zâmbească? Și ce iubesc mai mult ca orice? Mâncarea! Nu m-am gândit că vom ajunge la sezonul trei, dar este ceva care îmi face plăcere. (…) Iubesc să gătesc. Nu sunt grozavă la asta, dar îmi place să fac propriile chestii… Este foarte distractiv”, spune Selena Gomez.

În discuția purtată cu echipa Vogue s-a ajuns și la relații, mai ales că anul trecut, în toamnă, Selena Gomez mărturisea într-o discuție cu Nikkie de Jager (NikkieTutorials) că ”băieții presupun multă muncă. Toți foștii mei mă cred nebună, așa că nu-mi pasă. Încă lucrez la mine. Încă am nevoie să descopăr multe despre mine.”   Artista a spus că se simte bine așa cum este acum și nu vrea să comenteze speculațiile care apar despre ea în spațiul public.

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

ChatGPT uimește bucătarii cu stele Michelin cu noile sale rețete. Cum revoluționează AI industria re...

Rețetele arătate lui James Galvin au fost scrise de ChatGPT, motorul de inteligență artificială (AI)...

Șoc în gastronomia internațională! Pizza și pastele carbonara ar fi de fapt americane

Un specialist în istoria gastronomiei a afirmat într-un interviu recent că trei produse despre care ...