Confidenţialitate

Secretele vedetelor

Celebrități, CoolNews
share

Vedetele par că au o viaţă perfectă, frumoasă, plină de evenimente şi petreceri. Numai că fiecare are câte un secret întunecat.

De exemplu, Rihanna nu a avut o copilărie prea fericită din cauză că tatăl său era dependent de droguri şi băutură. Mai mult, se pare că acesta nu îi era fidel mamei sale, aşa că artista s-a trezit că mai are 3 fraţi nelegitimi.

Ryan Gosling are câteva secrete… ciudăţele. De exemplu, este dependent de epilat! Adică, se epilează cu ceară, pe piept, de câteva ori pe lună! Mai mult, scările le urcă numai de-a buşilea.

Leighton Meester s-a născut în închisoare. Mama ei a fost arestată, în timp ce era însărcinată, după ce a fost prinsă cu peste 400 de kilograme de iarbă.

Oprah Winfrey a fost atât de săracă încât purta haine făcute din saci de cartofi. Mai mult, la vârsta de 14 ani a dat naştere unui copil care, din păcate, nu a supravieţuit.

Jay-Z şi-a împuşcat fratele! Artistul avea doar 12 ani când s-a întâmplat asta. Fratele lui era dependent de droguri şi îi furase inelul lui Jay-Z. Din fericire, acesta a supravieţuit şi familia nu a depus plângere.

Jack Nicholson a aflat că sora lui, pe nume June, care a murit când el avea 9 ani şi ea 26, era de fapt… mama lui!

Matthew Broderick a provocat un accident de maşină, de care nu îşi aduce aminte deloc. Din cauza accidentului, o femeie şi fetiţa sa au murit, iar el a scăpat doar cu o amendă de 175 de dolari.

Articole similare

Rihanna și-a cerut scuze comunității musulmane

Rihanna și-a lansat în weekend nouă linie de lenjerie intimă - Savage x Fenty. Riri a mizat foarte m...

Rihanna, fotografiată cu vânătăi pe față

Fanii Rihannei au luat-o razna în weekend, fiindcă pe net au apărut mai multe poze cu Riri care se p...

Candidat la Casa Albă, rapperul Kanye West îl vrea pe Jay-Z drept vicepreședinte

Kanye West a făcut anunțul într-o emisiune radio. El a spus că s-a gândit la Jay-Z, Jade Simmons și ...