Scandal și acuzații de rasism între Jador și primarul Timișoarei. De la ce a pornit totul

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Cântărețul de manele, Jador, îl acuză de rasism și discriminare pe primarul Timișoarei, Dominic Fritz, pentru că nu a reușit să încheie un contract cu Filarmonica Timișoara, ca să poată susține acolo un concert de manele. 

Jador ar fi vrut să cânte la Filarmonica Timișoara, unde, de altfel, deja începuse să vândă online bilete pentru un spectacol pe 17 mai, chiar dacă nu avea un contract încheiat în acest sens, potrivit publicației online Timiș Online.

Zvonurile că la Filarmonica Banatul Timișoara urma să aibă loc un concert de manele au fost infirmate rapid chiar de către conducerea Filarmonicii, într-un mesaj pe Facebook.

„Informația care circulă în presă despre susținerea unui concert de alt gen muzical decât cel promovat de instituția noastră este una falsă. Deși încurajăm dragostea pentru muzică în toate formele sale, credem că, în funcție de complexitatea și dinamica evenimentelor, există spații mai mult sau mai puțin adecvate pentru a surprinde valoarea diferitelor acte artistice propuse.” se arată într-un comunicat transmis de Filarmonica Banatul Timișoara.

Nu a durat mult și cântărețul de manele Jador a reacționat pe rețelele de socializare, lansând acuzații la adresa primarului Timișoarei și a timișorenilor, pe care i-a acuzat de rasism, scrie stirileprotv.ro.

El susține că i s-a refuzat organizarea concertului de manele la Filarmonica Timișoara din cauza faptului că este ”țigan” și că ”poate sunt prea negru şi îi deranjează”.

Totodată, Jador i-a transmis primarului Fritz că el a făcut o facultate și un master, că și-a ”depășit condiția”, iar în versurile  sale nu sunt ”greșeli gramaticale”, ”pentru că muzica pe care o fac nu găsiţi dezacorduri”.

 

sursa foto: Facebook

Articole similare

[BREAKFAST] Diplome de Bacalaureat false, vândute cu 2.000 de euro bucata, la Timișoara. Ce au desco...

Mai mulți studenți ar fi plătit mii de euro pentru o diplomă de Bacalaureat falsă. În baza acestor d...

(P) Gala Premiilor UNITER la Timișoara excelența teatrului românesc în Capitala Europeană a Culturii...

Gala Premiilor UNITER va poposi din nou, după 6 ani, în Timișoara – Capitala Europeană a Culturii în...

[BREAKFAST] Timișorean condamnat la 3 ani de închisoare după ce a aflat parolele de Facebook ale pri...

Un timișorean a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare după ce a obținut ilegal parolel...