Confidenţialitate

Sânziana Negru a fost DJ pentru o zi la Virgin Radio Romania Breakfast! Cu cine ne întâlnim mâine dimineață

share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Nu și zilele astea. Așa cum vă povesteam, Veronica este plecată pentru câteva zile dar asta nu înseamnă că vă lăsăm fără cel mai zdravăn breakfast, adică fără Virgin Radio Romania Breakfast.

Veronica și-a convins trei prietene să îi țină locul până se întoarce, iar acestea au acceptat imediat. A fost mai greu cu trezitul de dimineață, dar pentru ascultătorii Virgin Radio Romania au trecut peste orice obstacol.

Dacă ieri am deschis microfonul pentru JO, astăzi am primit-o în studio pe Sânziana Negru!

Ne-am distrat foarte mult alături de Sânziana Negru, am ascultat cea mai fresh muzică și am dezbătut mai multe subiecte. Nu uita că ce auzi la radio poți vedea în story-urile de pe Instagram, unde te invităm să ne dai un follow dacă nu ai făcut-o deja.

Indiciul pentru invitata de mâine era acesta: are o super voce și a jucat intr-unul din cele mai de succes seriale românești.

Te-ai prins despre cine e vorba? Exact! Ai ghicit! E vorba despre Alina Eremia!

Nu mai rămâne decât să se facă dimineață, să dai pe Virgin Radio România și să te bucuri de toate surprizele pe care ți le-am pregătit! O să fie biiiine de tot!

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

Shift a lansat „Enigma Mea” la Virgin Radio Romania cu Diana Ramadan!

Muzica bună este prezentă toată ziua la Virgin Radio Romania, iar Diana Ramadan îți aduce cele mai n...

Diana Ramadan a lansat „December” în premieră la Virgin Radio Romania Breakfast!

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

AMI a cântat „Fluturi” și „Easy on me” de 1 Decembrie la Virgin Radio Romania [VIDEO]

Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție ...