Confidenţialitate

Samsung Galaxy S9 Unpacked. Primele imagini cu Galaxy S9 și Galaxy S9+

CoolNews, Gadget
share

Duminică a fost lansat noul Samsung Galaxy S9 în cadrul unei prezentări urmărite online simultan de aproape 700.000 de oameni via YouTube. Noile Samsung Galaxy S9 și S9 Plus au fost introduse sub sloganul ”Do what you can’t”.

Printre primele detalii anunțate au fost culorile sub care vor fi disponibile noile terminale lansate de Samsung: Lilac Purple (în foto jos), Coral Blue și Midnight Black.

În România telefonul Samsung Galaxy S9, Dual SIM, 64GB, 4G, indiferent de culoare, poate fi precomandat deja la 3.899,99 de lei. Cei care aleg să-și schimbe telefonul vechi pe noul model pot economisi până la 2.200 RON, asta dacă ai un Samsung Galaxy S8+, în stare perfectă de funcționare, și vrei să-l schimbi cu un S9.

Varianta Galaxy S9+ este la liber 4.399 de lei (G965 Galaxy S9 Plus, Dual SIM, 64GB, LTE, indiferent de culoare).

Deja telefonul intră la precomandă și în oferta Orange și Vodafone.

În oferta Orange, Samsung Galaxy S9 poate fi precomandat chiar începând de duminică seară, cu livrarea începând cu data de 8 martie, iar prețul cu un abonament Orange Me 43 este 449 € (aproximativ 2.321 RON).

La Vodafone costă 349,00€ (1.623RON) cu un abonament Super RED 45 pentru 2 ani.

Ambele terminale au un ecran Infinity, cu raport 18,5:9, dar și de un senzor de amprentă așezat pe mijloc și păstrează jack-ul de 3,5 mm. Modul apertură F1.5 găsește lumină chiar și în întuneric. Camera foto cu luminozitate scăzută oferă fotografii vibrante în noapte sau condiții de iluminare slabă. Ca să convingă audiența de la Mobile World Congress, un oficial a făcut o poză în condiții de lumină redusă cu sala iar reacția primită a fost una ”wow”.

Super Slow-mo te lasă să vezi lucruri pe care le-ai fi putut rata într-o clipită. Adică poți filma în slow motion direct cu telefonul. Pune videoclipul pe muzică sau transformă-l într-un GIF și partajează-l printr-o singură atingere.

Îți poți face o versiune în realitatea augumentată cu un simplu selfie, iar aplicațiile care nu acceptă GIF-uri animate pot primi autocolante cu emoji AR ca imagini fixe.

Funcția de Scanare inteligentă este o nouă tehnologie ce îmbină recunoașterea facială și scanarea irisului, pentru a facilita deblocarea telefonului, chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Noile Galaxy S9 stau bine și la capitolul audio. Auzi acțiunea cu claritate, datorită sunetului pur al difuzoarelor stereo AKG. Adăugarea Dolby Atmos oferă un sunet bogat și dinamic.

Dimensiunea ecranului Galaxy S9 este de 5.8” ca dreptunghi complet și 5.6″ atunci când se ține cont de colțurile rotunjite, dimensiunea ecranului Galaxy S9+ este de 6.2″ ca dreptunghi complet și 6.1″ atunci când se ține cont de colțurile rotunjite.

Afișajul 18.5:9 îți oferă o imagine cinematică. În timp ce difuzoarele stereo AKG îmbunătățite cu Dolby Atmos oferă sunet pur, surround.

Pentru o experiență de tip desktop, poți transforma Galaxy S9 sau S9+ într-un touchpad, conectându-l la DeX Pad și la un monitor. Poți accesa fotografiile și fișierele de pe telefonul tău, verifica de asemenea e-mailurile, naviga pe internet și multe altele pe un ecran mare.

Ce conțin cutiile Galaxy S9 și Galaxy S9+, pe lângă telefon

Lansarea Samsung Galaxy S9

Articole similare

OPPO se pregătește să intre pe piața din România

OPPO Reno3 Pro 5G și OPPO Find X2  vor putea fi comandate de către utilizatorii români, iar în campa...

Cât va costa o mască începând din 15 mai. Purtarea acesteia devine obligatorie în spațiile închise...

Începând din 15 mai purtarea măștii, fie că e vorba de cea medicinală, sau de cea confecționată din ...

Samsung, Google și Apple - cele mai inovatoare branduri din tehnologie în 2020, în opinia românilor...

Samsung, Google și Apple au fost desemnate de către români cele mai inovatoare branduri din tehnolog...