[BREAKFAST] Cât mai costă un kg de cireșe în 2023? Sunt mai ieftine decât în anii trecuți

CoolNews, NEWS
share

Primele cireșe au început să apară în piețe de la începutul lunii mai. Într-o piață din Buzău, spre exemplu, cireșele sunt mai ieftine față de aceeași perioadă a anului trecut, însă în continuare au prețuri ridicate pentru unele buzunare.

Potrivit Agerpres, în Piaţa Centrală din municipiul Buzău un kilogram de cireșe este 60 de lei, mai ieftin decât anul trecut, când un kilogram de fructe era 100 de lei.

Prețul corcodușelor din Turcia este comparabil cu cel al cireșelor! Mai exact, un kilogram de corcodușe turcești se vinde cu 49 de lei într-o piață din centrul Bucureștiului.

Românul care a postat fotografia cu prețul cireșelor a comentat: ”Corcodușe din Turcia – 49 lei/Kg. Băi ați innebunit? Sunt corcodușe acum pe marginea drumului. Voi le-aduceti din Turcia și le vindeți la prețul ăsta? și cireașa de pe tort, cireșe grecești la 65 lei/Kg. Păi cum să vinzi de toți banii ca precupeț în piață, fără CASĂ DE MARCAT?”, a scris pe Facebook bărbatul.

Postarea sa a strâns sute de aprecieri și distribuiri. ”Aveți prețuri mai mari decât în Irlanda. Și noi aici le importam din cauza brumei care cade în Aprilie Mai, când cireșii sunt în floare. Căpșunii în schimb îi cresc organic și 6 euro/kg e mult dacă cer”, a scris unul dintre internauți.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Femeile preferă animalele. Ce le-a îndemnat să ia această decizie?

De ce preferă femeile să stea mai mult cu animalele de companie decât cu oamenii? Pentru că s-au sat...

[BREAKFAST] Un șobolan a ținut la sol un avion Airbus, timp de trei zile

Compania aeriană naţională din Sri Lanka a anunţat marţi că șobolanul a provocat întârzierea mai mul...

[BREAKFAST] Ce determină trei sferturi dintre bărbaţi să regrete că s-au căsătorit?

Regreţi că te-ai căsătorit? Fericirea nunţii durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au l...