Confidenţialitate

Sâmbătă începe Turneul European de Padbol – Romania 2019

CoolNews
share

Sâmbătă, 31 august, Complexul Sportiv Național“Lia Manoliu” din București inaugurează primele terenuri de Padbol.

Aici se va putea juca spectaculosul sport pe trei terenuri de padbol omologate pentru competiții interne si internaționale. Practicanții acestui sport se vor bucura de toate dotarile
necesare: vestiare, toalete, dușuri, precum și de o ampla zonă de relaxare.

Terenurile sunt situate lânga pista de atletism, pe partea stânga a intrarii principale către Arena Națională, dinspre Bdul Basarabia.

Investiția a fost primită ca o veste foarte bună de catre Asociația Română de Padbol, care va avea de acum un centru oficial în care își va putea desfășura antrenamentele lotului național, precum și competițiile naționale și internaționale.

Asociația Română de Padbol, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, și al Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu”organizează în perioada 31 august -1 septembrie, între orele 10:00 – 18:00, respectiv 10:00-16:00, Turneul European de Padbol – Romania 2019, prima ediție a unui turneu multianual, conceput participării în mod direct a tuturor cluburilor de padbol europene.

”Apreciem foarte mult recunoasterea oficială a sportului pe care îl promovăm, în special posibilitatea oferită de Ministerul Tineretului și Sportului , respectiv CSN Lia Manoliu, și anume
de a avea o infrastructură în care să ne putem antrena pentru competițiile internaționale. În acest moment avem deja15 locații in țară, și ne dorim ca în curand să putem organiza, și noi, turnee naționale care să crească nivelul și performanța jucătorilor de padbol români.”, spune Elisabeta Gherghișan, Președintele Asociației Române de Padbol.

Articole similare

Românii de la Padbol atacă Turneul European

Padbol, cea mai nouă disciplină sportivă din România, ridică show-ul la fileu în Europa! Trei echipe...

PadBol a devenit oficial o nouă disciplină sportivă în România

Ministerului Tineretului și Sportul a emis Ordinul pentru recunoașterea oficială a practicării disci...

Primul Campionat European de Padbol din istorie are loc la Constanța

În septembrie, la Constanța, va avea loc primul Campionat European de Padbol din istorie. Asociaț...