Confidenţialitate

Românii de la Padbol atacă Turneul European

CoolNews, Viral
share

Padbol, cea mai nouă disciplină sportivă din România, ridică show-ul la fileu în Europa! Trei echipe de Padbol din București, Craiova și Bârlad, însoțite de președinta Asociației Române de Padbol-Elisabeta Gherghișan, au luat în această dimineața avionul spre Franța la primul turneu din seria celor ce compun Turneul European de Padbol.

De la idee la dorință, de la vis la realitate, așa transpun organizatorii, în cateva cuvinte, Turneul European de Padbol. ‘Ideea s-a născut înca din 2017, când împreuna cu colegii mei din Europa, am început sa gândim un turneu inedit pentru lumea padbolului, la care să aibă acces direct orice club care este interesat de competiție, dezvoltare, și de ce nu, de imagine la nivel european. Tot în acest an urmează alte trei turnee în Romania, Portugalia și Belgia. În afara surprizelor pregatite de organizatori, ne vom bucura și de vizita unor personalitati din lumea sportului. Avem emoții, dar sperăm să ne întoarcem acasă cu o medalie!” (Elisabeta Gherghișan, președinta Asociației Române de Padbol)

Echipele care ne vor reprezenta laTurneul European de Padbol sunt: 1. Rafael Vasile și Mihai Țiplic (echipă mixtă București/Târgoviște) 2. Olivian Surugiu și Bogdan Răducan (Club Flux Arena, Craiova) 3. Ionuț Pălăduță si Oanea Dragoș (Club Greenfield, Bârlad)

Mai multe despre Padbol și evoluția acestui sport în cei doar 4 ani de când a fost lansat în România, pe www.padbol.ro

Articole similare

Sâmbătă începe Turneul European de Padbol - Romania 2019

Sâmbătă, 31 august, Complexul Sportiv Național“Lia Manoliu” din București inaugurează primele terenu...

PadBol a devenit oficial o nouă disciplină sportivă în România

Ministerului Tineretului și Sportul a emis Ordinul pentru recunoașterea oficială a practicării disci...

Primul Campionat European de Padbol din istorie are loc la Constanța

În septembrie, la Constanța, va avea loc primul Campionat European de Padbol din istorie. Asociaț...