S-a lansat TikTok for Business în România

CoolNews, Tech
share

TikTok, platforma principală pentru video-uri de scurtă durată, lansează TikTok for Business în România . Ce înseamnă asta? Dacă lucrezi într-o firmă care vrea să adune o comunitate mare pe TikTok, TikTok for Business vine în special cu soluții pentru specialiștii în marketing, prin care aceștia pot conecta brandurile cu comunitatea creativă de pe TikTok, oferindu-le astfel posibilitatea de a evolua.

Prin TikTok for Business, compania va oferi suport și programe educative brandurilor locale care au nevoie de sprijin pentru a naviga platforma cu scopul de a ajunge la publicul lor țintă. O echipă locală cu experiență în business va veni cu soluții eficiente de promovare pentru clienți și agenții, prin care aceștia pot utiliza TikTok în mod profesional.

TikTok este o platformă autentică și distractivă, și, mai mult decât atât, ne dă posibilitatea de a ne exprima creativitatea, oferind utilizatorilor un loc sigur unde se pot exprima în voie. TikTok conectează oameni din toate colțurile lumii, indiferent de unde locuiesc, ce vârstă sau ce experiențe au. România a primit TikTok cu mult entuziasm și ne bucurăm să vedem că numărul utilizatorilor crește constant și exponențial.

Îmi face plăcere că alături de echipa mea pot contribui la dezvoltarea comunității TikTok din țară și că putem oferi oportunități unice partenerilor noștri din România” spuneSylwia Chada, General Manager TikTok CE.

TikTok este aplicația cu cea mai mare creștere și cel mai mare număr de descărcări din lume, din ultimul an, conform Apptopia[1]. Platforma a înregistrat 100 de milioane de conturi active în Europa. TikTok a fost clasat în BrandZ Top 100 Cele Mai Valoroase Branduri Globale în 2020[2] și în top 10 la categoria Entertainment.

În România, TikTok este una dintre cele mai utilizate și descărcate aplicații din țară. Companiile au început deja să interacționeze pe platformă și să creeze comunități active în jurul brandurilor lor.

Virgin Radio Romania îți dă întâlnire pe TikTok pe contul @virginradioromania, primul cont al unui radio din România recunosc oficial în platformă.

Articole similare

Alina Eremia îți citește gândurile cu voce tare - inițiativa artistei din social media

După ce a lansat recent piesa ,,Cu Voce Tare”, o piesă despre curajul de a spune ceea ce simți și gâ...

TikTok investește în lupta împotriva dezinformării și devine una dintre cele mai sigure platforme so...

TikTok publică al doilea raport al platformei sub Codul UE de Bune Practici privind Dezinformarea, c...

[BREAKFAST] Oamenii evită știrile ca să nu se demoralizeze. România, prima în Europa la folosirea Ti...

Peste o treime din populația mondială (36%) evită câteodată sau deseori știrile, arată un raport al ...