Advertisement
Advertisement

S-a lansat o academie gratuită pentru pasionații de muzică electronică

Muzică
share

Oficial, România are o academie pentru pasionații de muzică electrnică. În spatele ideii se află Dj Shiver. OWPN Academy este ”prima academie gratuită pentru educație emoțională și profesională în muzică electronică, din România”, după cum sună descrierea de pe site.

Peste 20 de mentori din toată țara și 10 psihologi lucrează în mediul online și în cele două sedii din Cluj și Timișoara pentru a dezvolta cei 400 de membri înscriși până acum, pe cele mai importante arii: Educație & Cultură, Networking & Suport, Sănătate emoțională.

OWPN oferă spațiul de dezvoltare atât pe plan artistic cât și pe plan personal prin oportunitatea de a asista la workshopuri de dezvoltare emoțională alături de psihologi și terapeuți care pot îndruma și pot da sfaturi membrilor din asociatie. Totodată, artiștii înscriși în asociație pot participa la workshop-uri susținute de artiști și producători cu experiență în industrie care îi vor învăța secretele lor în a ajunge un DJ/Producător de succes.

Momentan, cursurile și workshop-urile se desfășoară pe Discord, dar se anunță și întâlniri la sediile din Cluj și Timișoara. OWPN nu primește donații ci se susține financiar din vânzarea materialelor produse de membri sub formă de albume fizice (vinyl) si digitale NFT, streaming etc.

“Relația cu oamenii care ne-au dat viață, este de fapt relația noastră cu viața – scopul academiei noastre fiind acela de a pune literalmente fundația nu doar a unui artist de succes, cât mai înainte de toate, a unui om de succes. Una dintre marile ambiții ale acestui proiect, este de a construi mediul propice unde studenții vor putea crește personal, alături de cariera și pasiunile lor”, spune Dj Shiver, fondatorul OWPN Academy .

Asociația OWPN este un proiect amplu, pe termen lung, care va ajunge în zece ani să devină Academie cu spații în fiecare oraș din țară, peste 100 de mentori din toată Europa și peste 10 psihologi plătiți per sesiune în fiecare oraș.

Înscrierea în asociație se face online pe www.owpn.space.

Articole similare

Paște 2024: Când începe vacanța elevilor și când se întorc la școală

Se apropie vacanța de Paște pentru elevi. Potrivit programului anunțat de Ministerul Educației, aceș...

Elevii se reîntorc în bănci. Prima zi de școală din anul 2024 reprezintă și startul modulului 3 de c...

8 ianuarie este prima zi de cursuri din anul 2024 și startul modulului 3 de cursuri.  Elevii vor ...

[BREAKFAST] Amenzi pentru absențe școlare fără motiv serios: 1.000 de lei în România, sute de euro î...

Poliția are dreptul să tragă la răspundere părinții și să aplice amenzi. Faptul că biletele de avion...