Confidenţialitate

S-a deschis casa Harry Potter! Cât costă o noapte de cazare și care sunt regulile

CoolNews
share

Cu toții am urmărit cel puțin un film din seria „Harry Potter”. Mai mult decât atât, cel mai probabil am visat să fim și vrăjitori sau cel puțin să studiem la Hogwarts. Se pare că acum se poate pentru că în Irlanda s-a deschis casa tematică a filmului și Hogwarts are camera ei dedicată!

Harry Potter” este una dintre cele mai cunoscute serii de cărți din întreaga lume. Prima carte, „Harry Potter și piatra filozofală” a fost lansată în 1997 și odată cu apariția primului film, foarte mulți tineri au devenit fani ai seriei. Tricouri, căni, creioane, și tot felul de replici ale recuzitei din filme se vând și astăzi prin fanshop-urile din întreaga lume. Însă de curând, fanii au avut șansa să experimenteze ceva nou – Spellcast Cottage” (Casa Harry Potter)!

Pentru cei care sunt interesați să o viziteze, trebuie să știți că nu puteți lua foarte mulți prieteni cu voi. Ba chiar va trebui să faceți cu rândul în dormitoare pentru că o persoană va trebui să doarmă sub scară, într-o cămăruță exact ca cea a lui Harry. Toate camerele sunt decorate specific, cu mobilă sculptată de diverși artiști iar decorațiunile sunt diverse și înfricoșătoare. Se spune că fantomele care bântuiau holurile castelului ar bântui acum această casă tematică! Noi credem totuși că este doar un zvon…

Regulile casei sunt simple: Poți să te cazezi pentru minim două nopți, nu ai voie să organizezi petreceri, nu ai voie să primești vizitatori iar liniștea este obligatorie după 10 seara. Exact ca la o școală de magie care se respectă! Dacă ai copii cu vârsta sub 4 ani sau prieteni care nu stau foarte bine cu inima, va trebui să-i lași acasă. Gazdele spun că nu e indicat pentru ei să locuiască într-un astfel de mediu.

Dacă vrei să petreci un weekend la casa tematică Harry Potter, tot ce trebuie să faci este să iei avionul spre Marshalltown Enniscorthy, Irlanda. Pentru o noapte petrecută în această lume magică trebuie să scoți din buzunar doar 18 lire.

Articole similare

Reuniunea Harry Potter: tot ce știm până acum despre materialul care va apărea la 20 de ani de la pr...

Un teaser nou-nouț pentru special-ul „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” a fost lans...

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A CĂRȚII: Un site îți calculează cât timp îți ia să citești bestseller-uri...

Azi este Ziua Internațională a cărții, un motiv în plus să mai citești ceva. Un site de specialit...

Actrița Helen McCrory, cunoscută pentru rolurile din "Peaky Blinders" și "Harry Potter", a decedat...

Actrița Helen McCrory, cunoscută pentru rolurile din Peaky Blinders și trei filme cu Harry Potter, a...