Tim Burton se pregătește de sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Serialul nu se va mai filma în România

CoolNews, Filme, NEWS
share

Sezonul doi al „Wednesday”, popularul serial produs de Netflix și regizat de legendarul Tim Burton, nu va mai fi filmat în România, producția urmând să se mute într-o altă țară europeană, potrivit Variety. 

Primul sezon de opt episoade, care a debutat iniţial în noiembrie anul trecut pe Netflix, a fost filmat în România în perioada septembrie 2021 – martie 2022. După ce a doborât mai multe recorduri pentru seriale de streaming, inclusiv cele mai multe ore vizionate pentru un serial în limba engleză în prima săptămână, cu peste 341 de milioane de ore, serialul de comedie horror a fost reînnoit pentru sezonul 2 în ianuarie.

„Wednesday” mută producţia din România în Irlanda pentru sezonul 2, iar filmările vor începe în aprilie, a confirmat Variety.

„Wednesday” o urmăreşte pe Jenna Ortega în rolul personajului titular din „Familia Addams”, care se înscrie la Academia Nevermore. Conform descrierii oficiale a primului sezon, Wednesday „încearcă să îşi stăpânească abilitatea psihică, să zădărnicească o serie de crime monstruoase care au terorizat oraşul şi să rezolve misterul supranatural care i-a implicat pe părinţii ei în urmă cu 25 de ani – totul în timp ce navighează prin noile şi foarte încurcatele ei relaţii de la Nevermore”.

Articole similare

Lisa Loring, prima actriță care a interpretat-o pe Wednesday Addams, a murit

Lisa Loring, actrița care a interpretat-o pentru prima dată pe Wednesday Addams în serialul original...

Când apare sezonul 2 din Wednesday? Victor Dorobanțu ON AIR la Tic Talk cu Oana Tache

Știai că Thing din serialul fenomen al momentului, Wednesday e român? Sau că e de fapt magician? Sau...

Netflix confirmă că pregătește un nou sezon al serialului „Wednesday”

Netflix a confirmat vineri că seria sa de succes „Wednesday” va reveni pentru un al doilea sezon. ...