Confidenţialitate

„Runaway” a debutat în clasamentul global al Spotify în 57 de țări

Muzică
share

Single-ul „Runaway” de la Sebastian Yatra, Daddy Yankee, Natti Natasha și Jonas Brothers atinge succesul global, după ce abia a fost lansată. Îți spuneam pe virginradio.ro că piesa a intrat dircet în trending pe YouTube, ei bine nu doar acolo o duce bine.

„Runaway” a debutat în clasamentul global al Spotify în 57 de țări, a făcut peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube, este #1 în trending în 12 țări și ocupă poziția a patra în topul general și a urcat vertiginos în clasamentele platformelor digitale în peste 46 de țări, aceste performanțe întâmplându-se în doar trei zile.

Succesul piesei „Runaway” a propulsat instant cariera lui Sebastian Yatra și l-a făcut cunoscut ca fiind, cel mai probabil, creatorul imnului acestei veri. Videoclipul piesei a strâns peste 35 de milioane de vizualizări și a fost #1 în trending în 12 țări, s-a poziționat printre primele trei locuri în 6 țări și în top 15 în 28 de țări.

În ceea ce privește clasamentul iTunes, „Runaway” a debutat în top 5 în Argentina, Chile, Columbia, Mexic, Peru și Slovenia, în top 30 în 6 țări, printre care și Arabia Saudită, Cehia, Ungaria și Vietnam și a intrat în clasamentul general în alte 40 de țări.

„Runaway” de la Sebastian Yatra, Daddy Yankee, Natti Natasha și Jonas Brothers reprezintă o victorie de netăgăduit pentru muzica latino, care prin intermediul acestei colaborări-fenomen reușește să domine clasamentele muzicale din toată lumea.

este un cântec puternic, plin de energie și culoare, iar colaborarea cu Jonas Brothers, Daddy Yankee și Natti Natasha a fost un vis devenit realitate. Le sunt recunoscător până la cer și sper ca această piesă să rezoneze cu fanii de toate vârstele. e făcută să fie o piesă pentru toată familia”, declară Sebastian Yatra.
„Când s-a ivit ocazia să lucrăm cu Yatra, Natti și Daddy Yankee, nu am stat pe gânduri. Suntem mari fani ai muzicii latino și suntem foarte încântați să le prezentăm fanilor prima noastră pisă în spaniolă”, declară Jonas Brothers.
„Runaway” este o piesă de vară, care evocă bucuria de a trăi și unul dintre cele mai appreciate materiale din ultima perioadă care a reușit să cucerească pe loc inimile fanilor și a stârnit un adevărat fenomen în media.

Articole similare

Daddy Yankee se retrage din muzică după 32 de ani de carieră

Daddy Yanke, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din zona de reggaeton, compozitorul mai multor pi...

Adele face istorie în industria muzicală! A convins Spotify să elimine butonul de shuffle

Ai avut și tu zilele acelea în care chiar nu ai chef să asculți un album întreg, ci poate doar 2-3 p...

VIRGIN RADIO HOT 30 este și pe Spotify

Urmărești VIRGIN RADIO HOT 30 pentru a afla ce este hot în muzică? Topul Virgin Radio Romania este ș...