Confidenţialitate

Rujul potrivit în funcție de zodie (P)

CoolNews
share

Fiecare zodie are asociate culori/nuanţe care îi sunt benefice în viaţa de zi cu zi, îi pun în evidenţă personalitatea sau, pur si simplu, îi poartă noroc. Pornind de la acest principiu, pot fi identificate şi câteva culori de rujuri care s-ar potrivi perfect fiecărei zodii în parte.

Femeia Berbec – are drept culoare norocoasă roşul aprins, culoarea focului. Prin urmare, şi rujul “norocos” ar trebui sa fie tot roşu, culoarea pasiunii şi a energiei.

Femeia Taur – puternică şi independentă – are nevoie de nuanţa roşu-vin pentru a-i pune în evidenţă personalitatea hotărâtă.

Femeia Gemeni – este veselă şi comunicativă, i se potrivesc o varietate de nuanţe vibrante: roz, portocaliu, roşu corai etc.

Femeia Rac – romantică şi sensibilă. Are nevoie de un ruj pastelat, roz sau nude, dulce şi diafan, la fel ca şi ea.

Femeia – Leu– cum poate ieşi cel mai bine în evidenţă decât cu un ruj roşu rubin, sexy si îndrăzneţ?

Fecioara – conservatoare prin definiţie, apreciază simplitatea. Un ruj în culoarea fructelor de pădure ar fi perfect pentru a-i defini rafinamentul discret.

Femeia Balanţă – cu un simţ estetic ieşit din comun, are nevoie de nuanţe de ruj naturale, astfel încât să se asorteze oricând cu hainele impecabile pe care şi le alege.

Femeia Scorpion – definite de mister, femeile care aparţin acestui semn zodiacal au curajul de a folosi culori “tari”: burgundy intens, violet etc.

Femeia Săgetator – mereu gata de noi experienţe, are nevoie de un ruj versatil, adaptabil în orice situaţie. O bună alegere este roşu corai, îndrazneţ şi practic în acelaşi timp.

Femeia Capricorn – de obicei alege nuanţa “nude” sau roz deschis. Nu vrea să iasă în evidenţă prin aspectul fizic, prin urmare alege nuanţe naturale şi discrete atât la machiaj, cât şi la haine.

Femeia Vărsător– definită de excentricitate în aproape toate aspectele vieţii sale, nu se teme de alegeri inedite când vine vorba de ruj: albastru deschis sau mov aprins sunt doar două exemple.

Femeia Peşti – artistă, romantică, feminină, discretă. I se potriveşte la perfecţie rozul pal pentru că se asortează cu apariţia ei suavă.

Indiferent de zodie, încearcă şi tu noul ruj Mark.Epic de la Avon, în 17 nuanţe uimitoare. Mai multă culoare pe buzele tale!

Articole similare

Document ce circulă în mediul universitar, în care se recomandă “metoda horoscopului” la orele de ro...

Cititorii EduPedu.ro au semnalat un document, care circulă în mediul decidenților universitari în ul...

Au dat bine-n stele astrologii? Verifică aici ce s-a întâmplat în direct(AUDIO) | Fere și Liza

În fiecare seara, Fere și Liza verifică dacă astrologii au citit bine-n stele ori ba. Lucrurile se c...

Madonna a refuzat colaborarea cu David Guetta din cauza zodiei dj-ului

David Guetta a fost ' invitat' în cadrul unei emisiuni pe Youtube în timpul căreia a vorbit despre ...