Rujul potrivit în funcție de zodie (P)

CoolNews
share

Fiecare zodie are asociate culori/nuanţe care îi sunt benefice în viaţa de zi cu zi, îi pun în evidenţă personalitatea sau, pur si simplu, îi poartă noroc. Pornind de la acest principiu, pot fi identificate şi câteva culori de rujuri care s-ar potrivi perfect fiecărei zodii în parte.

Femeia Berbec – are drept culoare norocoasă roşul aprins, culoarea focului. Prin urmare, şi rujul “norocos” ar trebui sa fie tot roşu, culoarea pasiunii şi a energiei.

Femeia Taur – puternică şi independentă – are nevoie de nuanţa roşu-vin pentru a-i pune în evidenţă personalitatea hotărâtă.

Femeia Gemeni – este veselă şi comunicativă, i se potrivesc o varietate de nuanţe vibrante: roz, portocaliu, roşu corai etc.

Femeia Rac – romantică şi sensibilă. Are nevoie de un ruj pastelat, roz sau nude, dulce şi diafan, la fel ca şi ea.

Femeia – Leu– cum poate ieşi cel mai bine în evidenţă decât cu un ruj roşu rubin, sexy si îndrăzneţ?

Fecioara – conservatoare prin definiţie, apreciază simplitatea. Un ruj în culoarea fructelor de pădure ar fi perfect pentru a-i defini rafinamentul discret.

Femeia Balanţă – cu un simţ estetic ieşit din comun, are nevoie de nuanţe de ruj naturale, astfel încât să se asorteze oricând cu hainele impecabile pe care şi le alege.

Femeia Scorpion – definite de mister, femeile care aparţin acestui semn zodiacal au curajul de a folosi culori “tari”: burgundy intens, violet etc.

Femeia Săgetator – mereu gata de noi experienţe, are nevoie de un ruj versatil, adaptabil în orice situaţie. O bună alegere este roşu corai, îndrazneţ şi practic în acelaşi timp.

Femeia Capricorn – de obicei alege nuanţa “nude” sau roz deschis. Nu vrea să iasă în evidenţă prin aspectul fizic, prin urmare alege nuanţe naturale şi discrete atât la machiaj, cât şi la haine.

Femeia Vărsător– definită de excentricitate în aproape toate aspectele vieţii sale, nu se teme de alegeri inedite când vine vorba de ruj: albastru deschis sau mov aprins sunt doar două exemple.

Femeia Peşti – artistă, romantică, feminină, discretă. I se potriveşte la perfecţie rozul pal pentru că se asortează cu apariţia ei suavă.

Indiferent de zodie, încearcă şi tu noul ruj Mark.Epic de la Avon, în 17 nuanţe uimitoare. Mai multă culoare pe buzele tale!

Articole similare

Cum stăm cu astrele vara aceasta? Horoscop by astrolog Hermina @Tic Talk de vară cu Oana Tache

Tic Talk de vară cu Oana Tache se aude toată săptămâna, de la 6:30 la 10! Dacă ai ratat emisiunea, u...

Ce spun astrele pentru săptămâna 9-15 mai? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uit...

Ce spun astrele pentru săptămâna 18-24 aprilie? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache...

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uit...