Cum stăm cu astrele vara aceasta? Horoscop by astrolog Hermina @Tic Talk de vară cu Oana Tache

CoolNews, NEWS
share

Tic Talk de vară cu Oana Tache se aude toată săptămâna, de la 6:30 la 10! Dacă ai ratat emisiunea, uite aici tot ce trebuie să știi despre zodii: Alături de noi a fost și astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu astrele în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

Berbec

Ai o vară plină, cu multe lucruri de făcut, cu deplasări și agitație. Pe lângă acestea, este bine să îți urmărești planul de anul acesta, acela de a câștia mai mult financiar. Vei avea parte și de teste în relații, de accea este posibil să rupi legatura cu unii dintre apropiați. Să nu-ți pară rău.

Taur

Vara aceasta va fi una transformatoare pentru tine. Pe măsură ce stresul scade, ești gata să faci schimbări în viața ta. În același timp, fii conștient și la cei din jurul tău pentru că și aceștia își vor schimba atitudinea vis-a-vis de tine și nu neapărat într-un mod pozitiv. Pleacă din relațiile toxice sau dificile și investește toată energia în evoluția ta. 

Gemeni

Ai parte de experiențe noi din care ai foarte multe de învățat. Vara aceasta au loc noi începuturi benefice pentru tine, promovare, extindere, călătorii, orizonturi noi.  De asemenea, simți nevoia de o relație serioasă, iar partenerul trebuie să fie matur, capabil să te provoace mental și să te inspire profesional. 

Rac

Dacă te ve concentra mai mult pe partea profesională, vei culege roadele anul viitor.  Este bine să începi să îți faci cât mai multe planuri ca din toamnă să le poți pune în aplicare. Fii atent și la viața ta amoroasă pentru că partenerul se poate simți marginalizat. La tine este o perioadă bună de schimbări pe toate planurile. 

Leu

Vara aceasta va fi una tulmultoasă, amplificată și de nevoia celorlalți de a fi alături de ei. Este de preferat să te concentrezi și la tine și la nevoile tale pentru a nu simți o presiune atât de mare. Fii prezent și în relația de iubie și construiește-o pe placul tău. 

Fecioară

Lunile iunie și iulie este bine să le petreci făcând ce îți place pentru că din august va trebui să îi ajuți și pe alții ceea ce îți va lua din energie. Preocupă-te de starea ta de bine și înlătură situațiile sau relațiile care vor să-ți distragă atenția. Ai aspecte bune și cu străinătatea, așa că poți pleca într-o vacanță într-un loc mai îndepătat sau poți lucra cu străini. 

Balanță

Vei avea o vară ușoară, fără evenimente majore, însă în august vei schimba energia. Devii mai încrezător să rezolvi unele nemulțumiri pe care le-ai avut până acum și nu le-ai verbalizat. Șansele de a întâlni pe cineva cu care să creezi o relație sunt destul de mari, dar este important să nu lași frica să strice o relație care ar putea fi frumoasă. 

Scorpion

Urmează o perioadă în care care vei câștiga mai bine decât în prima perioadă a anului. Emoțional, te liniștești mai mult și îți găsești echilibrul. Vei avea partea de distracție, dar și mai multă voință să începi lucruri noi. Oamenii te pot vedea carismatic, puternic, dar și secretos și gelos. Nu te lăsă influențat de nimeni și gândește-te că tu toate atuurile necesare pentru a fi așa cum îți dorești. 

Săgetător

Luna Plină de la mijlocul lui iunie îți va aduce o perioadă în care ai de încheiat un ciclu care nu te mai ajută. Fie îți schimbi jobul, partenerul sau vrei să începi un proiect nou. Oricare ar fi decizia, această schimbare îți va aduce beneficii și vei vedea toate situațiile cu o claritate mai mare. 

Capricorn 

Saturn, planeta ta guvernatoare, va reteograda la începutul lui iunie, dar acest aspect îți va permite renunți la unele reguli rigide cu care ești obișnuit. Râmâi, însă, concentrat la planurile tale pentru că în următoarele 3 luni o să vrei să realizezi cât mai multe lucruri.  Nu te auto-sabota și nu te limita în idei. 

Vărsător

Perioada ta de liniște va fi până la jumătatea lui august atunci când Luna Plină în Vărsător te va bulversa din punct de vedere emoțional. Este posibil să ai unele discuții contradictorii cu persoana iubită sau chiar să vă despărțiți. Ai încredere în tine pentru că vei începe să atragi oameni cu care să rezonezi mult mai bine. 

Pești

Urmează o perioadă cu mai multă încredere în tine, lucru care ți-a lipsit în prima partea a anului. Dacă ești singur, sunt șanse foarte mari de a întâlni pe cineva cu care să începi o poveste de iubire. Cei care sunt în relații de lungă este posibil să afle unele secrete mai greu de gestionat. 

Articole similare

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...