Confidenţialitate

Românii vor să facă cel mai mare tapas de caracatiță din lume, cu un timp de tăiere ce va deveni un nou record mondial

CoolNews
share

Pe 14 septembrie, începand cu orele 12:00, Taverna Racilor se pregătește la WishFest pentru un adevărat tur de forță gastronomic: 30 dintre cei mai buni bucătari vor pregăti cel mai mare tapas de caracatiță din lume.

Vizitatorii sunt invitați să vadă cum o echipă de 30 de bucătari, coordonată de bucătarul chef al Tavernei Racilor, va prepara cel mai mare tapas de caracatiță din lume, cu un timp de tăiere ce va deveni noul record mondial – 10 minute.

Bucătarii specializați în fructe de mare vor pregăti la WishFest o rețetă proprie de tapas de caracatiță, iar din cele 500 de kilograme de materie primă vor rezulta peste 2.500 de porții, pe care pofticioșii vor avea ocazia să le deguste în cadrul festivalului.

Pe lângă festinul culinar, festivalul se dorește a fi o experiență inedită pentru toate vârstele.

Publicul poate participa la o mulțime de activități printre care se vor regăsi tatuajele cu henna și codițele colorate, dar și atelierele de personalizare creativă a lampioanelor, iar seara lacul se va lumina cu mii de dorințe purtate de lampioane. Pe scena amenajată pe lac vor urca Dimitri’s Bats, Pinholes, Grimus și Firma.

WishFest, în weekend, pe malul lacului Floreasca din București

WishFest este primul festival din România dedicat lampioanelor pe apă și va avea loc pe 14 și 15 septembrie, pe malul lacului Floreasca din București. Evenimentul aduce la un loc concerte live și DJ set-uri, activități sportive pe apă, plimbări cu vaporașul pe lac, lansare zilnică de lampioane personalizate și zeci de feluri de mâncare cu pește și fructe de mare, pregătite de chefi renumiți.

Articole similare

"Să fac spume dacă știu", desertul care a luat cu asalt Tik-Tok-ul românesc - VIDEO

Dacă ați auzit în ultimele zile pe lângă voi expresia "Să fac spume dacă știu", suntem aici să vă de...

Vopseşti ouă de Paşte? Uite o metodă cool, 100% naturală

N-ai mai vopsit ouă de Paşte niciodată, dar vrei să le vopseşti într-un mod natural? Iată o metodă s...