Confidenţialitate

Am aflat rețeta de biscuiți de Crăciun pe care îi mănâncă Regina Angliei! Nu, nu e glumă

CoolNews, Viral
share

Dacă vrei să mănânci ca un rege de Crăciun, atunci ai noroc, pentru că patiserii de la Palatul Buckingham au împărtășit o rețetă pe care trebuie neapărat să o încerci acasă!

Așadar, dacă ai visat toată viața că o să devii bucătar, patiser sau măcar ajutor prin bucătărie, poți să te apuci de a crea aceleași stele de scorțișoară de care presupunem că se bucură și Majestatea Sa în perioada festivă.

Rețeta a fost postată sub forma unui videoclip pe conturile oficiale ale Familiei Regale. Clipul de Crăciun are descrierea: „Vrei să-ți faci propriile „Stelele de scorțișoară”? Patiserii regali de la Palatul Buckingham sunt încântați să vă împărtășească rețeta!”

https://twitter.com/RoyalFamily/status/1470004970330152960?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1470004970330152960%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fvirginradio.co.uk%2Flifestyle%2F41319%2Fthe-queens-pastry-chefs-share-their-festive-cinnamon-stars-recipe

După cum v-ați aștepta, având în vedere că aceste creații sunt realizate de bucătari suficient de talentați pentru a lucra la Palatul Buckingham, rețeta nu este cea mai simplă, dar dacă doriți să încercați să faceți aceste Stele de scorțișoară, iată de ce aveți nevoie.

Ingrediente:

360 g zahăr pudră

85 g albus de ou

20 g suc de lamaie

300 g migdale macinate

115 g coaja mixta (lămâie și portocală)

½ lămâie

12 g scortisoara macinata

¼ linguriță cuișoare măcinate

 

Acum că aveți toate ingredientele, iată cum să vă pregătiți stelele de scorțișoară:

În primul rând, amestecă coaja până se transformă într-o textură asemănătoare unei paste și pune-o deoparte.

Bate zahărul pudră și albușul cu zeama de lămâie până se transformă intr-o bezea moale. Scoate 1/3 și las-o deoparte pentru a acoperi aluatul cu un strat subțire mai târziu.

Adăugă toate ingredientele în restul de bezea și amestecă până ai o textură asemănătoare aluatului.

Următorul lucru de făcut este să frământați aluatul cu mâinile și să îl aplatizezi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Așează o foaie de hârtie de copt deasupra și ruleaz-o până la aproximativ 1 cm grosime.

Scoate hârtia de deasupra și întinde peste aluat un strat subțire de bezea. Păstrează-l cât mai neted posibil.

Lasă foaia de aluat la frigider pentru minim o oră.

După cel puțin o oră, poți scoate aluatul din frigider și poți începe să-l tai cu un cuțit sau cu o formă.

Bucătarii regali vă sfătuiesc să fiți creativi. „Formele de steluțe și diamante funcționează bine. Pentru a folosi formele de tăiat cât mai bine, este necesar un vas cu apă fierbinte. Astfel, aluatul se va dezlipi mai ușor.

Odată ce ați terminat de pregătit tot, trebuie doar să vă coaceți fursecurile în cuptor la 160 de grade timp de 12-15 minute. Bucătarii sugerează că cel mai bine este să coaceți doar cu căldură de jos „astfel încât partea de sus să rămână albă și să nu se decoloreze”.

Păi cam asta ar fi. Spor la gătit! 

Articole similare

Kim Kardashian a angajat un pianist care să-i trezească copiii cu cântece de Crăciun

Acasă la Kim Kardashian, în loc de alarmă sună colindele. Poate e pentru că nu a dat de alarmele de ...

World Vision România: Două treimi dintre familiile de la sate vor renunţa la cadouri sau vor reduce ...

Două treimi dintre familile de la sate vor renunţa la cadouri sau vor reduce substanţial bugetul pen...

10 noi filme de Crăciun care urmează să apară în noiembrie pe Netflix, HBO Max și Disney+

Articolul nostru cu filme de Crăciun a ajuns viral anul trecut, iar anul acesta am făcut o nouă sele...