Confidenţialitate

Roger Federer îi răspunde Gretei Thunberg, după ce activista de mediu l-a acuzat pe elvețian pe tema parteneriatelor pe care le are

Celebrități, CoolNews
share

Roger Fereder îi răspunde activistei de mediu Greta Thunberg, după ce aceasta l-a criticat pe Roger Federer pentru asocierea cu Credit Suisse. Ecologista acuză banca elvețiană că investește în întreprinderi cu activitate comercială din combustibili fosili.

”Iau foarte în serios impactul și amenințările schimbărilor climatice, mai ales că am venit în Australia pe fondul acestor incendii. Din postura de tată a patru copii și susținător convins al educației universitare, am mare respect și admirație pentru această mișcare.

Le sunt recunoscător tinerilor activiști de mediu care ne forțează să ne analizăm comportamentul și să găsim soluții inovatoare. Le datoram asta și trebuie să-i ascultăm. Apreciez toate îndemnurile privind responsabilitatea mea, ca om, sportiv și antreprenor.

Îmi iau angajamentul să mă folosesc de postura mea privilegiată și să dialoghez cu sponsorii mei despre aceste chestiuni importante.”, a răspuns Roger Federer

Articole similare

Greta Thunberg îl ironizează pe Donald Trump, după ce Președintele a avut o serie de Tweet-uri "nerv...

Activista de mediu Greta Thunberg i-a răspuns aseară cu aceeași monedă lui Donald Trump. Acesta d...

"I Am Greta", documentarul despre Greta Thunberg, se va lansa la jumătatea lunii octombrie

Documentarul despre lupta Gretei Thunberg împotriva schimbărilor climatice se va lansa la jumătatea ...

Greta Thunberg revine la scoala dupa o pauza de un an

Activista pentru mediu Greta Thunberg a anuntat luni pe Twitter ca revine la scoala dupa o pauza de ...