Roger Federer îi răspunde Gretei Thunberg, după ce activista de mediu l-a acuzat pe elvețian pe tema parteneriatelor pe care le are

Celebrități, CoolNews
share

Roger Fereder îi răspunde activistei de mediu Greta Thunberg, după ce aceasta l-a criticat pe Roger Federer pentru asocierea cu Credit Suisse. Ecologista acuză banca elvețiană că investește în întreprinderi cu activitate comercială din combustibili fosili.

”Iau foarte în serios impactul și amenințările schimbărilor climatice, mai ales că am venit în Australia pe fondul acestor incendii. Din postura de tată a patru copii și susținător convins al educației universitare, am mare respect și admirație pentru această mișcare.

Le sunt recunoscător tinerilor activiști de mediu care ne forțează să ne analizăm comportamentul și să găsim soluții inovatoare. Le datoram asta și trebuie să-i ascultăm. Apreciez toate îndemnurile privind responsabilitatea mea, ca om, sportiv și antreprenor.

Îmi iau angajamentul să mă folosesc de postura mea privilegiată și să dialoghez cu sponsorii mei despre aceste chestiuni importante.”, a răspuns Roger Federer

Articole similare

[BREAKFAST] Kate, prințesa de Wales, a jucat tenis cu Roger Federer la Wimbledon

Retras din activitate anul trecut la Laver Cup, Roger Federer le-a făcut pe plac fanilor săi și a ap...

Roger Federer se retrage din tenis

Roger Federer a anunțat într-o postare pe Instagram că se retrage din tenis. Roger Federer va răm...

Greta Thunberg s-a apucat de cântat. Ascultă aici coverul după „Never Gonna Give You Up”

Se pare că nu prea mai merge cu protestele împotriva schimbărilor climatice, iar Greta Thunberg a de...