Confidenţialitate

Robert Glință, înotătorul român în vârstă de 25 de ani, și-a anunțat retragerea din sportul de performanță

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Înnotătorul român, Robert Glință, și-a anunțat retragerea la doar 25 de ani: A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv”.

În cadrul Campionatelor Mondiale de Înot de la Melbourne, Robert Glință s-a retras înainte de proba de 50 de metri spate după ce a acuzat dureri la spate.

A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv. Prin suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut cu adevărat să devin omul mai evoluat care sunt astăzi.

Fie că este vorba despre durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiție prin munca grea de a atinge un obiectiv și de a depăși adversitățile și obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine însumi, care vor rămâne pentru totdeauna cu mine.

Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat pe parcurs. Fiecare dintre ei jucând un rol uriaș și lăsând o amprentă importantă în cariera și viața mea. Pentru ei, nu-mi pot exprima suficient recunoştinţa.

Toate amintirile minunate și prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, legăturile sufletești care depășesc înotul, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee pe parcurs.

Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați arătat mereu sprijinul și pentru că ați crezut în mine, indiferent de situație.

Resursele sunt epuizate și este timpul să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, pentru că până la urmă sunt doar o altă ființă umană. A venit momentul să fac un pas înapoi de la înotul competitiv”, a scris Robert Glință, pe rețelele sociale.

Sportivul are în palmares o medalie de aur la Campionatele Europene din 2020 de la Budapesta, în proba de 100 de metri spate.

Pe lângă această performanță, înotătorul român a mai cucerit trei medalii de argint și trei de bronz la Campionatele Europene și o medalie de bronz la Campionatele Mondiale.

 

sursa foto: Faceebok/Robert Glință

Articole similare

LeBron James a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile în NBA

Moment istoric în baschetul american: jucătorul LeBron James a devenit cel mai bun marcator din toat...

Serena Williams a fost botezată într-o biserică a cultului Martorilor lui Iehova

Serena Williams a fost botezată ca martoră a lui Iehova la doar patru luni după ce s-a retras din te...

Pelé a murit la vârsta de 82 de ani

Pelé, câștigătorul a trei Cupe Mondiale a murit la vârsta de 82 de ani, potrivit unui comunicat al f...