Robbie Williams a plâns pe scenă, în timpul concertului din Manchester – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Robbie Williams a adus un omagiu emoţionant pe scenă, la începutul acestui weekend, în cadrul unui concert susţinut în Manchester, ca parte a ”Heavy Entertainment Show Tour”.

Robbie Williams a dedicat melodia sa „Angels” celor care au fost ucişi de teroristul sinucigaş Salman Abedi în urmă cu aproape două săptămâni, dar s-a înecat de emoţie în timpul interpretării melodiei, iar mii de fani de pe Stadionul Etihad au cântat continuarea piesei, în timp ce Robbie Williams a rămas cu lacrimi curgându-i pe obraji, pe scenă.

Robbie Williams va participa, duminică, alături de foştii săi colegi de trupă din Take That la concertul caritabil One Love Manchester.
Katy Perry, Justin Bieber, Coldplay, Miley Cyrus şi Little Mix vor face şi ei parte din cadrul evenimentului caritabil, ce va avea loc pe Old Trafford Cricket Ground.

Biletele pentru concertul caritabil One Love Manchester, iniţiat de cântăreaţa Ariana Grande, au fost vândute în doar şase minute. Preţul unui bilet a fost de 40 de lire sterline.

Articole similare

Robbie Williams crede că ar putea muri din cauza depresiei

Robbie Williams se simte atacat de problemele de sănătate și cel mai mult pare să-l deranjeze depres...

Robbie Williams nu o să mai cânte piesa "Angels" în concerte

Cântărețul englez Robbie Williams nu va mai cânta piesa "Angels" în concerte sale, potrivit Daily St...

Lui Robbie Williams i-a fost depistată o anomalie cerebrală

Cântărețul Robbie Williams a fost nevoit să-și anuleze câteva concerte pe care trebuia să le susțină...