Robbie Williams își vinde casa! Cât costă conacul cu heliport și piscină

Celebrități, CoolNews
share

Avem o veste bună pentru cei care vor să-și cumpere o casă în perioada următoare. Robbie Williams a decis să se mute și își vinde casa. Compton Bassett House are heliport, piscină și teren de fotbal și a fost descrisă recent de către artist ca fiind casa în care s-a îndrăgostit de soția lui, Ayda Williams.

Robbie Williams este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Și-a început cariera în anii ’90 ca membru al trupei „Take That”, iar apoi a decis să își înceapă o carieră solo. A fost de 2 ori în România, prima dată reușind să umple Piața Constituției în 2015, apoi ca headliner al festivalului Untold în 2019.

Oricum, nu e cazul să-i plângem de milă. Mai are destule proprietăți, printre care o casă în Holland Park, Londra, alta în Beverly Hills și o cabană în stil alpin în Elveția.

Pentru conac a stabilit deja un preț. Nici mai mult, nici mai puțin de 6,75 milioane de lire sterline, ceea ce oricum e cu peste un milion de lire mai puțin față de cât a plătit el inițial.

Dar vorbim totuși de un conac din secolul 17, care vine la pachet cu o piscină interioară, un teren de tenis, și o sală de fitness care să te țină în formă. Mai mult decât atât, e casa în care Robbie a trăit cele mai intense momente.

Compton Bassett House a fost locul perfect pentru mine și familia mea! A fost locul în care eu și Ayda ne-am îndrăgostit cu adevărat, ne-am setat rădăcinile ca și cuplu și am visat la cum va arăta familia noastră. De atunci am făcut 4 copii și i-am primit în aceste camere superbe, unde am împărțit împreună atâtea momente frumoase”, a declarat Robbie

Motivul pentru care își vinde „casa de la țară” este unul foarte ciudat. Robbie este convins că e bântuită.

E înspăimântătoare. Teddy mi-a spus că îl sperie și că nu îi place casa asta, iar eu i-am spus că și pe mine mă sperie și că nu ar mai trebui să locuim aici. Dacă a existat o tragedie care a avut loc în aceste camere, eu cred că a fost absorbită de pereții aceștia și va mai rămâne pentru foarte mult timp.”, a explicat cântărețul într-un podcast.

 

Articole similare

Robbie Williams petrece în Mykonos (VIDEO)

Robbie Williams a petrecut pe insula Mykonos, alături de mai mulți prieteni, după cum relatează pres...

Cum a ajuns Robbie Williams să fie închis într-o casă din Caraibe, în propria vacanță

Vacanță cu peripeții pentru Robbie Williams! Cântărețul britanic a aflat că s-a infectat cu coron...

Robbie Williams se lasă de muzică?

Nu știm dacă este neapărat o veste bună, dar Robbie Williams intenționează să îl depășească pe mogul...