Ritmuri de chitara si o voce sensibila: Ester Peony lanseaza „Mi-am promis”

CoolNews, Muzică
share

Ester Peony lansează „Mi-am promis”, o piesă care transmite multe emoții prin intermediul ritmurilor timide de chitară, al vocii sensibile specifice artistei, cât și prin intermediul unei povești despre o dragoste neîmplinită. 

„Mi-am promis” este o piesă despre puterea de a trece peste o despărțire dificilă, putând fi considerată o alinare în momentele noastre cele mai vulnerabile.

Asemeni unei tranziții de la o durere intensă la dorința de a merge mai departe, lăsând în urmă orice formă de regret, orice dor și, în fond, lăsând în urmă o persoană dragă, care a plecat pe un drum diferit, „Mi-am promis” este despre un moment prin care fiecare dintre noi am trecut cel puțin o dată în viață.

„Am scris piesa într-un moment în care totul părea greu. Vorbind despre momentele dificile, simt că pot să le fac să treacă mai ușor. Este o formă de terapie pe care o recomand tuturor. Sper să vă regăsiți în piesă și să vă ajute, iar dacă nu ați trecut printr-un astfel de moment, sper să vă placă în continuare povestea pe care piesa o transmite”, a povestit artista.

Ester Peony, pe numele real Ester Alexandra Crețu, este o cântăreață și compozitoare româno-canadiană. Aceasta a reprezentat România, în 2019, în cadrul Eurovision, cu piesa „On A Sunday”. Artista și-a început cariera muzicală în 2014, prin intermediul unor coveruri, care au reușit să strângă milioane de vizualizări.

Articole similare

România spune "bye, bye" Eurovision 2019

Încă un an în care nu ne mai facem griji că ar trebui să organizăm Eurovision, pentru că nu ne întâl...

Așa poți să vezi fără comentarii Eurovision Song Contest 2019 -VIDEO LIVE

De la ora 22 începe Eurovision Song Contest 2019 iar dacă vrei să te distrezi urmărind cu ce se mai ...

Castigatoarea Selectiei Nationale Eurovision, Ester Peony lanseaza clipul piesei „On A Sunday”

După ce a câștigat Selecția Națională, Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, lanse...