Confidenţialitate

Așa poți să vezi fără comentarii Eurovision Song Contest 2019 -VIDEO LIVE

Muzică
share

De la ora 22 începe Eurovision Song Contest 2019 iar dacă vrei să te distrezi urmărind cu ce se mai prezintă fiecare țară în acest concurs, poți vedea EUROVISION VIDEO LIVE fără reclame sau comentarii direct pe YouTube, pe canalul oficial al concursului.

rtiști din Slovenia, Belarus, Cehia, Muntenegru, Cipru, Serbia, Finlanda, Polonia, Ungaria, Estonia, Portugalia, San Marino, Islanda, Georgia, Australia, Belgia, și Grecia vor urca pe scena de la Expo Tel Aviv în prima semifinală a concursului Eurovision 2019.

Doar 10 dintre cei 17 concurenți vor merge mai departe, în Marea Finală Eurovision, de sâmbătă.

În afară de locuitorii acestor țări, în această semifinală votează și fanii Eurovision din Spania Franța și Israel. Ţările din grupul celor cinci mari plătitoare (big five) – Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia – sunt calificate direct în finală, alături de ţara gazdă, Israel, însă votează, conform tragerii la sorți, în semifinale.

Cu o zi înainte, artiștii au concurat în show-ul realizat exclusiv pentru juriile de specialitate, ale căror punctaje vor fi date publicității doar după Marea Finală.

Concurenţi din 41 de ţări se întrec în cea de-a 64-a ediţie a concursului Eurovision, găzdtuită de oraşul israelian Tel Aviv, sub sloganul “Dare to dream” (“Îndrăznește să visezi”).

România la Eurovision Song Contest 2019

Ester Peony reprezintă România la Eurovision 2019, cu piesa „On a Sunday”.

Ester Peony va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de reprezentanta noastră, în a doua semifinală participă: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta.

Un artist internațional pregătește coregrafia României pentru Eurovision 2019

Bruce va fi pe scena Eurovision Song Contest în dublă ipostază – coregraf și dansator în echipa României.

“Eurovision înseamna spectacol, muzica, dans. Exact ce îmi place, exact ce știu cel mai bine sa fac. Mă bucur să fiu în echipa României și sunt mândru că toată experiența de coregraf și dansator pe care o am să aduca un plus momentului On A Sunday“, spune Bruce

Bruce este unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi și dansatori din România. Bruce a debutat în show-ul “Dansez pentru tine” și de-a lungul timpului a lucrat cu unii dintre cei mai cunoscuți coregrafi, inclusiv Brian Friedman, realizatorul coregrafiilor pentru Britney Spears, Cher, Beyoncé și Mariah Carey.

FOTO: Thomas Hanses / Eurovision.TV

Articole similare

Eurovision 2022: România va concura în a doua semifinală

Marți, 25 ianuarie, la Torino, „capitala” Eurovision Song Contest din acest an, a avut loc tragerea ...

Care au fost greșelile ce au dus la eșecurile din ultimii ani ale României la Eurovision?

TVR propune o dezbatere televizată despre Eurovision Song Contest. Eurovision, cea mai mare comp...

Cum comentează Måneskin acuzațiile de plagiat

Trupa italiană Måneskin, care a câştigat Eurovision 2021, este într-un nou scandal, după ce a fost a...