RIP Robert Miles

Celebrități
share

Robert Miles și-a încheiat călătoria în această lume la vârsta de 47 de ani.

Legenda trance Robert Miles a oferit lumii uriașul succes “Children”, care a devenit una dintre cele mai bine vândute piese din toate timpurile.

În anul 1995, Robert Miles a compus fabuloasa producție dream-house, intitulată “Children”, un track construit pe o serie de breack-uri care te ridică, te coboară și în cele din urmă te așează pe acel palier de “peace of mind”. Sursa de inspiraţie pentru acest cântec au fost pozele cu copii victime ale războiului din Iugoslavia din 1994, pe care i le-a arătat tatăl său.

Single-ul a urcat ușor în chart-uri, iar la două săptămâni după lansarea oficială s-a vândut în peste 30.000 de copii în întreaga Europă.

“Children” i-a adus lui Miles discul de platină în Marea Britanie și Germania și discul de aur în alte țări de pe continent. Track-ul lui Robert Miles a intrat și în topurile dance din Statele Unite ale Americii.

Italianul, născut în Elveţia, sub numele de Robert Concina, s-a stins din viață la doar 47 de ani. Nu se cunoaşte deocamdată cauza decesului, însă DJ Mag Italia a scris că ar fi murit în Ibiza, din cauza unei boli necunoscute.

Thank you for the music! RIP Robert Miles!

Articole similare

Actrița Stela Popescu a murit

Actrița Stela Popescu a murit în cursul zilei de azi, la vârsta de 81 de ani. Ea s-a născut pe 21 de...

O cascadoare a murit în timpul filmărilor pentru ”Deadpool 2”

Potrivit TheHollywoodReporter.com, care citează poliția din Vancouver, o cascadoare și-a pierdut via...

19 oameni au murit azi noapte la un concert Ariana Grande

Ariana Grande a susținut, luni seara, un concert în orașul britanic Manchester, care s-a terminat cu...