Confidenţialitate

RIP Robert Miles

Celebrități
share

Robert Miles și-a încheiat călătoria în această lume la vârsta de 47 de ani.

Legenda trance Robert Miles a oferit lumii uriașul succes „Children”, care a devenit una dintre cele mai bine vândute piese din toate timpurile.

În anul 1995, Robert Miles a compus fabuloasa producție dream-house, intitulată „Children”, un track construit pe o serie de breack-uri care te ridică, te coboară și în cele din urmă te așează pe acel palier de „peace of mind”. Sursa de inspiraţie pentru acest cântec au fost pozele cu copii victime ale războiului din Iugoslavia din 1994, pe care i le-a arătat tatăl său.

Single-ul a urcat ușor în chart-uri, iar la două săptămâni după lansarea oficială s-a vândut în peste 30.000 de copii în întreaga Europă.

„Children” i-a adus lui Miles discul de platină în Marea Britanie și Germania și discul de aur în alte țări de pe continent. Track-ul lui Robert Miles a intrat și în topurile dance din Statele Unite ale Americii.

Italianul, născut în Elveţia, sub numele de Robert Concina, s-a stins din viață la doar 47 de ani. Nu se cunoaşte deocamdată cauza decesului, însă DJ Mag Italia a scris că ar fi murit în Ibiza, din cauza unei boli necunoscute.

Thank you for the music! RIP Robert Miles!

Articole similare

A murit Cristina Țopescu

Duminică tristă! A murit Cristina Țopescu. Cristina Țopescu, fiica comentatorului sportiv Cristia...

A murit Leo Iorga, o legendă a muzicii românești

Leo Iorga a murit sâmbătă, la vârsta de doar 54 de ani. Poate ți s-a umplut feedul de imagini cu art...

RIP Grumpy Cat

Cea mai cunoscută pisică din lume, Grumpy Cat, s-a stins din viață. Grumpy Cat a murit la vârsta de ...