Cristiano Ronaldo anunță decesul fiului său

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Cristiano Ronaldo şi iubita sa, Georgina Rodriguez au avut parte de o zi îngrozitoare. Fiul celor doi a murit la naştere. Vestea cutremurătoare a fost transmisă pe reţelele de socializare, scrie adevărul.ro

Anul trecut, Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au anunţat că vor fi din nou părinţi, Georgina fiind însărcinată cu gemeni. În decembrie 2021 au aflat că vor avea un băiat şi o fată.

Din păcate, luni seară, cei doi au postat pe internet un anunţ prin care au anunţat tragedia care i-a lovit. Băieţelul a murit la naştere. Fetiţa este în regulă şi le dă putere să treacă peste acest moment cumplit.

Cu cea mai mare durere anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puţină speranţă şi fericire. Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru toată grija şi susţinerea. Suntem devastaţi de această pierdere şi cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băieţelul nostru, ne eşti un înger! Te vom iubi mereu” , a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez pe reţelele de socializare.

Sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Patul pe care a dormit Cristiano Ronaldo în Ljubljana va fi scos la licitație

Un hotel din Ljubljana a decis să pună la licitație patul pe care a dormit starul fotbalului, Cristi...

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani

Artista Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după o luptă înd...

Cristiano Ronaldo a devenit prima persoană din lume care are jumătate de miliard de urmăritori pe In...

Pe lângă tot ce face în fotbal, imaginile cu familia sau pur și simplu viața privată, campaniile pub...