Confidenţialitate

RIHANNA SE ALATURA MISCARII BLACK LIVES MATTER

Celebrități, CoolNews
share

O rochie roz, marca ASAI, făcută faimoasă de Rihanna, va fi scoala la vânzare pentru prima dată, pentru a strânge fonduri pentru mișcarea Black Lives Matter.

Artista a postat un video in luna octombrie a anului trecut, purtand faimoasa piesa la piscina, insa creatorul rochiei a spus ca refuza sa o produca in masa, nedorind sa profite de pe urma faptului ca Rihanna a facut rochia celebra.

Designerul A Sai Ta a refuzat să pună rochia la vânzare după postarea lui Rihanna și a insistat că nu va valorifica puterea unui influencer și colaborator, potrivit Vogue.

Cu toate acestea, având în vedere protestele pornite în urma morții lui George Floyd, designerul britanic a anunțat că va produce rochia Hot Wok într-o serie limitată, urmând ca banoii stransi sa fie doati cauzei Black Lives Matter.

Vom produce această rochie iconică EXCLUSIV PENTRU 3 organizații caritabile‼ PROFITUL DIN VÂNZAREA ROCHIILOR WOK HOT @badgalriri VOR FI PENTRU @blklivesmatter @solacewomensaid @thevoiceofdomesticworkers „, a scris Ta pe Instagram, alături de videoclipul viral postat de Rihanna anul trecut.

Rochia este disponibilă pentru 376 USD până pe 5 iunie .

Articole similare

Rihanna, fotografiată cu vânătăi pe față

Fanii Rihannei au luat-o razna în weekend, fiindcă pe net au apărut mai multe poze cu Riri care se p...

Mașinile de poliție, eliminate din Fortnite după protestele din Statele Unite

Au dispărut maşinile de poliţie oadtă cu ultimul update al jocului Fortnite. Acestea e felul în c...

Netflix a făcut o secțiune dedicată filmelor care vorbesc despre problemele rasiale - Black Lives Ma...

Alăturându-se campaniei "Black Lives Matter", Netflix a creat o secțiune în platformă unde se găsesc...