Confidenţialitate

Rihanna s-a fotografiat alături de un român în Istanbul după ce l-a confundat cu Suleyman Magnificul

Celebrități, CoolNews
share

Nu te poți lăuda în fiecare zi cu faptul că a făcut Rihanna poză cu tine. Te oprești cu prietenii să iei prânzul în Istanbul și vezi că la masa de lângă mănâncă una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Bine, n-o bagi în seamă pentru că nu vrei s-o deranjezi dar observi că vine ea spre tine și te roagă să faci o poză cu ea. E povestea unui român pe care artista l-a confundat cu actorul care îl interpretează pe Suleyman Magnificul. 

Andrei Iacob, mai exact, un antrenor de tenis din Constanța care a ales să-și petreacă vacanța alături de grupul său de prieteni în Istanbul.

De la masa de lângă, o femeie de origine americană, prietenă cu Rihanna, se ridică și vine să facă o poză cu românul pe care l-ar fi confundat cu Halit Ergenç, actorul care l-a interpretat pe Suleyman Magnificul în celebrul serial turcesc.

După ce a realizat că l-a confundat, a chemat-o și pe Rihanna să-i povestească întâmplarea amuzantă. La scurt timp după, și aceasta a dorit să se fotografieze cu ”sosia” lui Halit Ergenç.

După ce s-au împrietenit, Rihanna a petrecut în continuare cu grupul de români și au cântat împreună celebrele piese ale artistei. Restaurantul s-a umplut la scurt timp după.

 

 

Articole similare

TOP 3 colaborări de la Rihanna - artistul săptămânii la Triple Play

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteapt...

Rihanna și-a lansat propria linie de lenjerie intimă. Noul album mai poate aștepta...

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteapt...

Rihanna, sub acoperire la protestul împotriva violenței îndreptate către asiatici

A rămas mască atunci când a aflat cine este sub mască! Un bărbat care participa în New York la un...