Confidenţialitate

Rihanna s-a fotografiat alături de un român în Istanbul după ce l-a confundat cu Suleyman Magnificul

Celebrități, CoolNews
share

Nu te poți lăuda în fiecare zi cu faptul că a făcut Rihanna poză cu tine. Te oprești cu prietenii să iei prânzul în Istanbul și vezi că la masa de lângă mănâncă una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Bine, n-o bagi în seamă pentru că nu vrei s-o deranjezi dar observi că vine ea spre tine și te roagă să faci o poză cu ea. E povestea unui român pe care artista l-a confundat cu actorul care îl interpretează pe Suleyman Magnificul. 

Andrei Iacob, mai exact, un antrenor de tenis din Constanța care a ales să-și petreacă vacanța alături de grupul său de prieteni în Istanbul.

De la masa de lângă, o femeie de origine americană, prietenă cu Rihanna, se ridică și vine să facă o poză cu românul pe care l-ar fi confundat cu Halit Ergenç, actorul care l-a interpretat pe Suleyman Magnificul în celebrul serial turcesc.

După ce a realizat că l-a confundat, a chemat-o și pe Rihanna să-i povestească întâmplarea amuzantă. La scurt timp după, și aceasta a dorit să se fotografieze cu ”sosia” lui Halit Ergenç.

După ce s-au împrietenit, Rihanna a petrecut în continuare cu grupul de români și au cântat împreună celebrele piese ale artistei. Restaurantul s-a umplut la scurt timp după.

 

 

Articole similare

Rihanna și A$AP Rocky sunt părinți! Cântăreața a născut un băiețel

Rihanna și A$AP Rocky au adus pe lume primul lor copil, un băiețel, pe 13 mai la Los Angeles, potriv...

ASAP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles, după ce s-au întors din ...

ASAP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat miercuri, pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. ...

Rihanna și A$AP Rocky, ultima vacanță înainte de a deveni părinți

A$AP Rocky și Rihanna se bucură de ultima vacanță în doi. Ei au ales Barbados, locul în care s-a năs...