Confidenţialitate

Rihanna s-a fotografiat alături de un român în Istanbul după ce l-a confundat cu Suleyman Magnificul

Celebrități, CoolNews
share

Nu te poți lăuda în fiecare zi cu faptul că a făcut Rihanna poză cu tine. Te oprești cu prietenii să iei prânzul în Istanbul și vezi că la masa de lângă mănâncă una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Bine, n-o bagi în seamă pentru că nu vrei s-o deranjezi dar observi că vine ea spre tine și te roagă să faci o poză cu ea. E povestea unui român pe care artista l-a confundat cu actorul care îl interpretează pe Suleyman Magnificul. 

Andrei Iacob, mai exact, un antrenor de tenis din Constanța care a ales să-și petreacă vacanța alături de grupul său de prieteni în Istanbul.

De la masa de lângă, o femeie de origine americană, prietenă cu Rihanna, se ridică și vine să facă o poză cu românul pe care l-ar fi confundat cu Halit Ergenç, actorul care l-a interpretat pe Suleyman Magnificul în celebrul serial turcesc.

După ce a realizat că l-a confundat, a chemat-o și pe Rihanna să-i povestească întâmplarea amuzantă. La scurt timp după, și aceasta a dorit să se fotografieze cu ”sosia” lui Halit Ergenç.

După ce s-au împrietenit, Rihanna a petrecut în continuare cu grupul de români și au cântat împreună celebrele piese ale artistei. Restaurantul s-a umplut la scurt timp după.

 

 

Articole similare

Rihanna a lansat melodia "Lift Me Up", piesa principala de pe soundtrack-ul filmului "The Black Pant...

Rihanna – icon-ul, designerul, antreprenorul, filantropul și cel mai bine vândut artist de single-ur...

Rihanna lansează prima ei melodie în șase ani

Rihanna tocmai a anunțat data la care va lansa prima ei melodie nouă, prima în ultimii șase ani și e...

Rihanna va concerta în pauza finalei Super Bowl 2023

Rihanna va fi vedeta spectacolului din pauza următorului Super Bowl al NFL, care va avea loc pe 12 f...