Advertisement
Advertisement

Rihanna a susținut primul concert după o pauză de 6 ani, la Super Bowl! Artista a anunțat că va fi din nou mamă

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Rihanna a făcut show total în cea de-a 57-a ediție de Super Bowl. Surpriza serii a fost însă faptul că artista din Barbados a purtat o ținută din care reieșea că este din nou însărcinată, lucru confirmat ulterior și de reprezentanții ei, scrie europafm.ro.

Rihanna a reușit o nouă premieră duminică seară, devenind prima femeie însărcinată care să susțină un concert în pauza de la Super Bowl.

Momentul muzical a fost unul așteptat de fanii din întreaga lume, ținând cont că artista din Barbados nu mai susținuse un concert de 6 ani.

Îmbrăcată în roșu aprins din cap până în picioare, Rihanna și-a arătat burtica de gravidă și astfel a dat de înțeles că este din nou însărcinată. Vestea a fost confirmată pentru People de un reprezententat al artistei.

Astfel, Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, așteaptă acum un al doilea copil, după ce au devenit părinți în mai 2022.

Artista din Barbados a cântat părți din cele mai cunoscute melodii ale sale, printre care „We Found Love”, „Where Have You Been”, „Work” și „Diamonds”.

Rihanna a cântat pe State Farm Arena din Glendale, Arizona, acolo unde Kansas City Chiefs a învins Philadelphia Eagles, în finala celei de-a 57-a ediții a Super Bowl.

 

sursa foto: Consequence Twitter

Articole similare

Hailey și Justin Bieber își așteaptă primul copil. Cum au făcut publică vestea

Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți în curând. Vestea a fost împărtășită pe reț...

Usher s-a căsătorit în secret la Las Vegas, după show-ul susținut în pauza de la Super Bowl

Usher s-a căsătorit în secret la Las Vegas pe 11 februarie, după show-ul susținut în pauza de la Sup...

Rihanna revine ca Director de Creație al FENTY x PUMA

Celebra Rihanna și compania sportivă PUMA au lansat oficial cea mai nouă colecție de produse. Rihann...