Confidenţialitate

Ricky Gervais le transmite din nou vedetelor de la Hollywood să nu mai folosească ceremoniile pentru a transmite mesaje politice

Celebrități, CoolNews
share

Probabil că știți cu toții celebrul discurs ținut de Ricky Gervais în deschiderea Globurilor de Aur, gală pe care a și prezentat-o.

Ricky Gervais a spus atunci: „Nu sunteţi în măsură să daţi sfaturi publicului în nicio privinţă, nu ştiţi nimic despre viaţa reală. Mulți dintre voi au petrecut mai puţin timp în şcoală decât Greta Thunberg. Aşa că, dacă vei câştiga, urcă pe scenă, acceptă micul premiu, mulţumeşte-i agentului şi Dumnezeului tău şi taci dracului din gură, bine?”

Înainte de Gala Premiilor Oscar, Ricky le-a mai transmis un mesaj vedetelor de la Hollywood, dar și susținătorilor lor care îl acuză pe comediant că este, de multe ori, mult prea direct.

„Nu am nimic împotriva vedetelor care își folosesc privilegiile, platforma globală, pentru a spune lumii ce anume consideră. De altfel, chiar sunt de acord cu majoritatea din ele. Am vrut doar să îi avertizez că, în cazul în care le dau lecții oamenilor zi de zi, e posibil să aibă exact exfectul opus. Pace.”, a scris comediantul pe Twitter

Articole similare

Organizatorii Premiilor Oscar au schimbat regulile pentru admiterea filmelor în competiție

Organizatorii premiilor Oscar au anunţat marţi că vor face o excepţie temporară de eligibilitate la ...

Ricky Gervais le transmite din nou vedetelor de la Hollywood să nu mai folosească ceremoniile pentru...

Probabil că știți cu toții celebrul discurs ținut de Ricky Gervais în deschiderea Globurilor de Aur,...

Cum arată femeia cu 23 de ani mai tânără cu care Leonardo DiCaprio s-a afișat la Oscaruri

Leonardo Dicaprio și-a făcut pentru prima dată apariția alături de ceea ce presa presupune că ar fi ...