Rengle a lansat „Lost You In Hong Kong”

Muzică
share

Proaspăt revenit din aventura asiatică, RENGLE lansează o piesă în care se regăseşte energia şi optimismul cu care a cucerit publicul.

Lost You In Hong Kong” este cea mai nouă lansare în care artistul a împachetat original în paşi de dans şi ritm plin de energie un mesaj special pentru fanii săi.

„Această piesă cât şi titlul reprezintă o metaforă prin care încerc să exprim un sentiment de serendipity, un accident fericit, atunci când îţi doreşti un lucru anume, dar faptul că el nu se întâmplă, îţi aduce o altă surpriză care te face fericit. Hong Kong este o metropolă unde oamenii nu îşi mai acordă atenţie unul altuia, iar povestea piesei este că deşi uneori îţi pierzi jumătatea, acest lucru nu este neapărat rău, fiindcă în acel moment te poţi regăsi pe tine.” declară RENGLE.

Clipul este o poveste de dragoste a doi tineri care îşi trăiesc dragostea în Hong Kong dar care nu mai depind unul de altul, nu mai sunt dependenţi de dragostea pe care şi-o poartă, se iubesc fiindcă aşa decid ei, dar se iubesc în primul rând pe ei înşişi, şi după asta acordă atenţie relatiei. RENGLE a transmis acest mesaj prin mişcările de dans executate graţios în decorul stradal al metropolei.

Articole similare

O geantă Hermes a fost vândută la preţ record la o licitaţie din Hong Kong

Ce poţi să faci cu aproape jumătate de milion de dolari? Ce zici de o geantă din piele de crocodil, ...

Drei îți spune ce se întâmplă "Dacă nu ne mai iubim"

În preajma zilei îndrăgostiților, Drei lansează o piesă dedicată tuturor poveștilor de dragoste înch...

Rengle a lansat "Lost You In Hong Kong"

Proaspăt revenit din aventura asiatică, RENGLE lansează o piesă în care se regăseşte energia şi opti...
X