Regina TikTok-ului din România a rămas fără cont de instagram ”Mi-au transmis condoleanțe și înmormântare ușoară”

Celebrități, CoolNews
share

Andreea Bostănica, supranumită și regina TikTok-ului din Romania, a rămas fără contul personal de Instagram, pe care rețeaua i l-a transformat, fără explicații, într-unul memorial, ea fiind declarată moartă.

Andreea Bostănica este, la cei aproape 17 ani, unul dintre cei mai influenți vloggeri din Republica Moldova și România, fiind numită și regina TikTok-ului din Romania (cu un nr de 3,2M abonați).

Potrivit declarațiilor făcute de echipa de management care o reprezintă pe Andreea, „contul Andreei Bostanica, vineri, a fost raportat de un grup de hackeri către instagram cum că Andreea ar fi murit. Echipa noastră, împreună cu Andreea, lucrează pentru recuperarea contului. În cel mai scurt timp va fi online din nou. Din păcate instagram ia în considerare știri false create pe site-uri de prankuri”.

Pe lângă faptul că Andreea este profund afectată din punct de vedere psihologic și emoțional, urandu-i-se Condoleanțe, atât rudele cât și prietenii s-au speriat la rândul lor când au aflat știrea falsă, crezând că aceasta ar putea fi ceva real.

„S-au făcut toate demersurile legale pentru a se intra în legătură cu echipa Instagram și a se corecta « greșeala » făcută. Sperăm să se rezolve cât mai repede această problemă apărută și odată cu ea, să fie tras un semnal de alarmă către echipa Instagram pentru ca pe viitor nimeni să nu mai treacă prin asemenea situații neplăcute.” a declarat echipa Andreei.

„Scrie că am murit”, a menționat tânăra, potrivit afirmațiilor postate de ea într-un video pe TikTok și Youtube

Drept urmare, Andreea a realizat un video pentru a-și anunța fanii că este vie. „Sunt aici sănătoasă în persoană. Nu a murit nimeni. Nu mai pot să intru pe contul meu. M-am trezit și am văzut că am contul memorial și nu mai am acces la el. Am trimis cerere că să-mi recuperez contul și am primit mesaj de la ei: Ne pare foarte rău pentru pierderea dvs. Mi-au dorit o înmormântare ușoară și condoleanțe”, a transmis vloggerița.

Andreea Bostanica și-a început cariera de vlogger în 2017, canalul ei însumând până în prezent un nr. de peste 80M views, aflandu-se în prezent în topul celor mai populare și relevante vloggerite / influencerite din Romania și Moldova, cu un fanbase foarte activ atât pe Youtube (563k Subscribers), Instagram (667k followers) și pe TikTok ( 3,2M Followers). Videoclipurile ei au fost foarte bine primite de către public : Da Play (aprox 4,8 M views), BFF (peste 3,5 M views), Swipe Up (peste 3,1M views), Uit de Noi (1,2 M views) și De ce Noi (aprox 1M views) având un engagement foarte mare (un nr. de comentarii intre 10-25k / video).

Cel mai recent videoclip „Diamantul” a reușit să adune într-un timp foarte scurt 1M de vizualizări

 

Articole similare

Comisia Europeană interzice angajaților să folosească aplicația TikTok. Care este motivul

Comisia Europeană interzice TikTok pe telefoanele angajaților săi. Instituția invocă motive de secur...

TikTok marchează cele 16 Zile de Activism Împotriva Violenței de Gen din acest an prin parteneriatul...

Miloane de femei folosesc TikTok în fiecare zi pentru a se distra, inspira, educa și pentru a fi voc...

Un TikToker a strâns peste 170.000 de dolari pentru a-i plăti datoriile unei femei și a o ajuta să s...

Un videoclip de 15 secunde postat pe TikTok a reușit să strângă aproape 170.000 de dolari pentru a a...