Regina TikTok-ului din România a rămas fără cont de instagram ”Mi-au transmis condoleanțe și înmormântare ușoară”

Celebrități, CoolNews
share

Andreea Bostănica, supranumită și regina TikTok-ului din Romania, a rămas fără contul personal de Instagram, pe care rețeaua i l-a transformat, fără explicații, într-unul memorial, ea fiind declarată moartă.

Andreea Bostănica este, la cei aproape 17 ani, unul dintre cei mai influenți vloggeri din Republica Moldova și România, fiind numită și regina TikTok-ului din Romania (cu un nr de 3,2M abonați).

Potrivit declarațiilor făcute de echipa de management care o reprezintă pe Andreea, „contul Andreei Bostanica, vineri, a fost raportat de un grup de hackeri către instagram cum că Andreea ar fi murit. Echipa noastră, împreună cu Andreea, lucrează pentru recuperarea contului. În cel mai scurt timp va fi online din nou. Din păcate instagram ia în considerare știri false create pe site-uri de prankuri”.

Pe lângă faptul că Andreea este profund afectată din punct de vedere psihologic și emoțional, urandu-i-se Condoleanțe, atât rudele cât și prietenii s-au speriat la rândul lor când au aflat știrea falsă, crezând că aceasta ar putea fi ceva real.

„S-au făcut toate demersurile legale pentru a se intra în legătură cu echipa Instagram și a se corecta « greșeala » făcută. Sperăm să se rezolve cât mai repede această problemă apărută și odată cu ea, să fie tras un semnal de alarmă către echipa Instagram pentru ca pe viitor nimeni să nu mai treacă prin asemenea situații neplăcute.” a declarat echipa Andreei.

„Scrie că am murit”, a menționat tânăra, potrivit afirmațiilor postate de ea într-un video pe TikTok și Youtube

Drept urmare, Andreea a realizat un video pentru a-și anunța fanii că este vie. „Sunt aici sănătoasă în persoană. Nu a murit nimeni. Nu mai pot să intru pe contul meu. M-am trezit și am văzut că am contul memorial și nu mai am acces la el. Am trimis cerere că să-mi recuperez contul și am primit mesaj de la ei: Ne pare foarte rău pentru pierderea dvs. Mi-au dorit o înmormântare ușoară și condoleanțe”, a transmis vloggerița.

Andreea Bostanica și-a început cariera de vlogger în 2017, canalul ei însumând până în prezent un nr. de peste 80M views, aflandu-se în prezent în topul celor mai populare și relevante vloggerite / influencerite din Romania și Moldova, cu un fanbase foarte activ atât pe Youtube (563k Subscribers), Instagram (667k followers) și pe TikTok ( 3,2M Followers). Videoclipurile ei au fost foarte bine primite de către public : Da Play (aprox 4,8 M views), BFF (peste 3,5 M views), Swipe Up (peste 3,1M views), Uit de Noi (1,2 M views) și De ce Noi (aprox 1M views) având un engagement foarte mare (un nr. de comentarii intre 10-25k / video).

Cel mai recent videoclip „Diamantul” a reușit să adune într-un timp foarte scurt 1M de vizualizări

 

Articole similare

Prima iubire reală a Andreei Bostănică - senzația internetului lansează o nouă piesă: ,,N-o să te”...

Andreea Bostănică e genul de apariție care întoarce orice privire, iar asta se vede și în numerele p...

(P) Îmbrățișează viitorul cu "Future Jobs Cup", un proiect TikTok și Școala de Valori

Într-o lume în continuă evoluție digitală, este din ce în ce mai important să dobândim abilități ese...

INNA cucerește Asia: challenge-ul ”Up” de pe TikTok, aproape 850 000 de videouri

INNA continuă seria pieselor de succes care cuceresc topurile internaționale. Single-ul ”Up” în cola...