INTERVIU: Am vorbit cu Andreea Bostănică, regina Tik Tok-ului care a lansat piesa ”Diamantul” inspirată din comentariile pe care le primește

Celebrități, Muzică
share

Chiar cu o zi înainte de a atinge 3M followers pe TikTok, Andreea Bostănică a lansat videoclipul piesei “Diamantul”, una dintre cele mai fierbinți piese ale verii. Videoclipul noului single a fost foarte așteptat de public, devenind viral pe TikTok. Pe sunetul piesei s-au creat mii de tiktok-uri iar lumea pare că s-a îndrăgostit deja de Andreea.

Andreea Bostănică și-a început cariera de vlogger in 2017, canalul ei însumând până în prezent un nr. de 77M views, aflându-se în prezent în topul celor mai populare și relevante vloggerițe / influencerițe din România și Moldova, cu un fanbase foarte activ atât pe Youtube (550k Subscribers), Instagram (639k followers) și pe TikTok ( 3M Followers).

Atat videoclipul cat si versurile noului single “Diamantul” se concentreaza pe subiectul popularitatii vedetelor din mediul online. Această popularitate vine la pachet atât cu un mare val de oameni care devin fani, dar în același timp și cu reversul medaliei, cu un val de oameni care devin hateri și care fac bullying online.

“În urma mai multor comentarii de hate pe care le-am primit pe TikTok am decis împreună cu echipa mea de la labelul The One Records să facem o piesă pe care să le-o dedicam atât fanilor cât și haterilor dar care să aibă un mesaj serios transmis într-o formă fresh, puțin mai funny, pe caterincă exact pe vibeul care mă caracterizează, cum mi-am obișnuit și publicul urmăritor, fiindcă de problema asta cu bullyingul din online se lovește orice adolescent sau persoană publică prezentă pe social media” a declarat Andreea.

Noi am luat-o la întrebări pe Andreea cu 10 întrebări fulger și am aflat mai multe despre ce înseamnă să fii creator de conținut și cum este să ajungi la 3 milioane de urmăritori pe Tik Tok:

Virgin Radio: Cât timp petreci în real life, cât timp petreci în online?

Andreea Bostănică: Dacă stau să mă gândesc, online-ul face parte din viața mea și dacă intrați pe conturile mele de Instagram, TikTok sau pe canalul meu de Youtube, puteți observa că incerc să împărtășesc cu urmăritorii mei tot ce fac în real life.

VR: Cât de spontană ești pe Tik Tok?

AB: Pentru mine, TikTok este o aplicație unde pot să comunic cu urmăritorii intr-un mod amuzant și filmez cam tot ce imi trece prin cap.

VR: Piesa „Diamantul” e inspirată din valul de hate din comentarii. Crezi că e o problemă a generației tale?

AB: Da, cred ca este mai degrabă o problema a timpurilor în care trăim și nu neaparat a generației mele. Practic, piesa este ca un raspuns la valul de hate, de bullying din mediul online, dar de această problemă se lovește orice adolescent sau persoană publică prezentă pe social media indiferent de vârstă.

VR: Ce nu ai face niciodată pe Tik Tok? Dar în real life?

AB: Nu aș face TikTok-uri care să instige la violență și ură. Nu aș face lucruri rău intenționate care să deranjeze alți oameni.

VR: Ce alte pasiuni mai ai înafară de social media și muzică?

AB: Imi place să dansez, să merg la cursuri de actorie, îmi place să mă uit la seriale pe Netflix și nu în ultimul rând, îmi place să dorm J .

VR: Cine te inspiră pentru contentul de pe Tik Tok?

AB: Îmi place să urmăresc conținut din afară, cu lucruri interesante de la diferiți creatori, dar în același timp încerc să fiu originală și mă bucur când văd că și conținutul meu inspiră alți creatori pe TikTok.

VR: Care sunt top 3 aplicații pe care le folosești in fiecare zi, altele decât Tik Tok?

AB: Instagram, Youtube, Whatsapp

VR: Sunt un creator de conținut la început de drum. Ce sfaturi îmi dai ca să ajung la 3 milioane de urmaritori pe Tik Tok?

AB: Sunt trei factori care au funcționat pentru mine și cred că ar funcționa în orice alt mediu: pasiunea, creativitatea și perseverența.

VR: Dă-ne exemplu de 3 tips and tricks.

AB: Cum am răspuns la întrebarea anterioară, nu sunt tips-uri, dar este important să faci ce simți și ce îți place, să fii true în ceea ce faci și contează și hashtag-urile, I guess.

VR: Daca Andreea, cea cu 3 milioane de urmăritori ar putea sa-i spuna ceva Andreei care abia se apucă de Tik Tok, ce i-ar spune?

AB: I-aș spune să nu se oprească! Indiferent de hate, să continue!

Am rugat-o pe Andreea să ne recomande și 5 piese cu care își începe ziua și o inspiră. Ce zici? Sunteți pe aceași  lungime de undă?

Justin Bieber – Baby

Doja Cat – Women

Selena Gomez – Lose You To Love Me

Egor Kreed – Голос (Golos)

Billie Eilish – bad guy

 

Articole similare

Te pregătești pentru un nou job? Vezi aici pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a fi candidatul ...

Pregătirea pentru un nou job important poate fi un proces provocator și plin de emoții, dar cu o pla...

INTERVIU EXCLUSIV | Martin Österdahl (director executiv Eurovision): Motivația de a lucra în industr...

Născut și crescut în Suedia, Martin Österdahl are o carieră lungă și impresionantă în domeniul media...

Prima iubire reală a Andreei Bostănică - senzația internetului lansează o nouă piesă: ,,N-o să te”...

Andreea Bostănică e genul de apariție care întoarce orice privire, iar asta se vede și în numerele p...